CHP'Lİ KASAP, AKPARTİLİ VEKİLERİ ÇİNİGAZ DAVASINA MÜDAHİL OLMAYA ÇAĞIRDI
300x250

CHP Kütahya Milletvekili Ali Fazıl Kasap, Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu'nun çıkardığı yönetmeliğe istinaden Kütahya’da faaliyet gösteren Çinigaz’ın ön ödemeli sayaç kullanan 35 bin aboneye sonradan gönderdiği fiyat farklarının iptali için Danıştay’a açtığı davaya AKP Kütahya Milletvekillerinin müdahil olmasını istedi. 

Bu kış ortamında Kütahyalı vatandaşların uzun süredir mağdur edildiğini ve haksız bir şekilde Çinigaz’ın fiyat farkı yansıtmasının kabul edilemez olduğunu vurgulayan Kasap, AKP Kütahya Milletvekillerine seslenerek şöyle dedi:

“AKP Kütahya Milletvekili İshak Gazel, HDP'li Semra Güzel'in dokunulmazlığının kaldırılmasına evet oyu verip vermeyeceğimizi sormuş; Biz CHP olarak terör örgütü ile kimin bağı varsa dokunulmazlığının kaldırılması için evet oyu veririz. Bu konuda da evet oyu vereceğiz. Bize laf söyleyenler önce aynaya bakmalı. Oslo’da masaya oturanlar, çözüm süreci icra edenler, bebek katilinin mektubunu TRT’de okutanlar, FETÖ ile ortaklık yapanlar bize gazel okumasın önce aynaya baksın. AKP Kütahya Milletvekilleri Kütahya’nın hakkını, hukukunu, kamu yatırımlarından hak ettiği payı alabilmesi için hiçbir adım atmadığı için hep bulanık suda balık avlamaya çalışıyorlar. Çünkü Kütahya için yaptıkları bir şey yok. Aynı zamanda Avukat olan İshak Gazel ile Ceyda Çetin Erener ve Ahmet Tan’ı Çinigaz aleyhine açtığım davaya müdahil olmaya, Kütahyalı hemşerilerimin hakkını hukukunu korumaya çağırıyorum. AKP’nin Kütahya Milletvekillerine soruyorum; 19 yılda Kütahya’da satılmadık yer bırakmadınız. Şehir Hastanesi ne zaman açılacak? Stadyum hala neden yapılmadı? Yüksek Hızlı Tren ne oldu? Bor Karbür Fabrikasını ne zaman açmayı düşünüyorsunuz? Bulanık suda balık avlamaya çalışacağınıza, haksız ithamlarda bulunup iftira atacağınıza önce Kütahya’nın hak ve menfaatlerini koruyun verdiğiniz sözleri tutunda görelim. Mesela Çinigaz'a müdahil olacak mısınız? göreceğiz.”

728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği