CHP İl Başkanı Şahbaz ' 28 Mayısa kadar mücadeleye devam '
300x250

Cumhuriyet Halk Partisi Kütahya İl Başkanı Dr. Zeliha Aksaz Şahbaz, Milletvekili Ali Fazıl Kasap ve CHP Milletvekili adaylarıyla birlikte düzenlediği basın toplantısında " yılmadık, yorulmadık, umut doluyuz. 28 Mayısta Kemal Kılıçdaroğlu'nu Cumhurbaşkanı yapacağız" dedi. 

CHP İl Başkanı Dr. Zeliha Aksaz Şahbaz yaptığı açıklamada " Millet İttifakı olarak Cumhurbaşkanı Adayı Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nu Cumhurbaşkanı, adaylarımızı da Milletvekili yapmak için bir yola çıktık. Öngördüğümüz gibi Cumhurbaşkanlığı seçimini tamamlayamadık ve 28 Mayıs 2023 tarihinde Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimini yapacağız. Bizler CHP ve Millet ittifakı olarak bu ülkeye demokrasiyi getirmek üzere yola çıkmış olan kişiler olarak halkımızla birlikte güçlü bir mücadele verdik. Henüz mücadelemiz sona ermiş değil. 28 Mayısta Kemal Kılıçdaroğlu'nu Cumhurbaşkanı yapmak üzere mücadelemizi devam ettiriyoruz. Tüm gücümüzle, ben değil biz diyerek her düşünceden insanımızla birlikte ülkemizi demokrasiye, kardeşliğe, hoşgörüye, uzlaşmaya, ortak akla ve Türkiye Cumhuriyetini demokratik parlamenter sisteme, hukuk devletine ulaştırmak için bütün gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Asla yılgın değiliz, yorgun değiliz, umut doluyuz. Önümüzde bir seçim daha var aydınlık bir gelecek var" dedi. 

 

 

CHP Kütahya Milletveli Ali Fazıl Kasap da parti binasında düzenlenen toplantıda " Bu seçimde CHP olarak 46 yıl sonra ilk defa 2. parti olduk. Yeterli mi değil. Biz 1. parti olacağız.Kütahya'da Cumhurbaşkanı Adayımız Kemal Kılıçdaroğlu için 400 bin oyun 101 binini aldık. Sizden ve tüm üyelerimizden tüm gönül dostlarımızdan 12 boyunca herkes bir tane arkadaşını ikna etmeye çalışsın. Bir kişi değişirse Türiye değişir. Aksi taktirde 5 yıl daha bu toplum bu işkenceyi çekmemeli. Biz yetersiz kaldık kendimizi anlatmakta. Biz terörist değiliz. Bu vatanı en çok seven,vatanı için en çok mücadele eden bizleriz. Bu vatanı satmayan bizleriz. Her karış toprağı satanlara karşı verdiğimiz mücadelede kendimizi anlatamamışız. Hep birlikte ayağa kalkalım ve çevremizi ikna edelim"ifadelerini kullandı. 

 

 

728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği