CHP İl Başkanı Dr. Zeliha Aksaz Şahbaz'dan Koronavirüs değerlendirmesi
300x250

Cumhuriyet Halk Partisi Kütahya İl Başkanı Dr. Zeliha Aksaz Şahbaz, Ege Tv'de, Tv Yönetim Kurulu Başkanı Adem Erdağı ile Kütahyalı deneyimli Gazeteci İhsan Tunçoğlu'nun konuğu oldu. 

Kendisinin de bir tıp insanı olması dolayısıyla Koronavirüs Hastalığı üzerine değerlendirmelerde bulunan CHP İl Başkanı, Kütahya'da genel olarak Koronavirüs tedbirlerine uyulduğunu memnuniyetle gördüklerini belirtti. 

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Dr. Zeliha Aksaz Şahbaz " Kütahya'da durumun iyi olduğunu görüyoruz. Koronavirüs açısından az sayıda vakamız var ve 65 yaş üstü ile 20 yaş altı vatandaşlarımız gerçekten evlerinde kalarak, sosyal izolasyona dikkat ederek bu konuda çok ciddi katkı yapıyorlar. Ben kendilerine çok teşekkür etmek istiyorum. Yolda gördüğümüz vatandaşlarımızın da maske takarak dışarıda dolaştıklarına şahit oluyoruz.Koronavirüs vaka sayısı  ve vakaların hastalığı hafif şekilde atlattıkları görülüyor. Dumlupınar Yüylük ile Simav Çakırlar köylerinde karantina durumu var. Kütahya'da vakaların daha çok diğer şehirlerle irtibatlı olan kişilerde görüldüğü biliniyor. Gediz'den Uşak'a çalışmaya giden vatandaşlarımızda vakalar var. Domaniç'te ise İnegöl'le bağlantılı olduğu için bir takım vakalar görülüyor. Vakaların daha çok komşu şehirlerle yapılan çalışma ve ziyaretlerden olduğu ortaya çıkıyor. Kütahya çevre illere göre oldukça avantajlı durumda. Sağlık çalışanlarımıza,doktorlarımıza, sağlık emekçilerimize çok teşekkür ediyorum. ;Gerçekten büyük bir fedakarlıkla çalışıyorlar. Hastalığın tedavisinde de başarılı olduğumuzu düşünüyorum. " şeklinde konuştu. 

 

728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği