ÇELENK SUNMA TÖRENİ YAPILDI
300x250

23 Nİsan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Milli Eğitim Müdürlüğü yöneticileri tarafından Zafer Meydanı Atatürk Anıtına çelenk sunuldu. Korona virüs salgını nedeniyle alandaki törende kısıtlı bir katılımcı yer aldı. 

Kovid-19 salgını sebebiyle katılımın sınırlı olduğu törende sosyal mesafe kuralına uyulurken katılımcılar törene maskeyle katıldı.

Tören, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla sona erdi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunu evde yaşayacak vatandaşları ve çocukları ziyaret eden Vefa Sosyal Destek Grubu Türk bayrağı ile çeşitli hediyeler dağıttı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında saat 13:00'te tüm resmi ve özel kurumlarda TBMM ve 23 Nisan’a özel hazırlanan 100. Yıl Marşı çalınırken, ilk ve ortaokuldaki öğretmenler öğrenci ve velileri arayarak bayramlarını kutlayacak. Sosyal mesafe kuralları dikkate alınarak öğrenci ziyareti gerçekleştirilecek.

Etkinlikler kapsamında Kütahya Valisi Dr. Ömer Toraman, TBMM’nin açılışının 100. yılı sebebiyle düzenlenecek olan fidan dikme etkinliğine katılıp Şehit Uzman Çavuş Hasan Kahraman’ın ailesini ziyaret edecek.

Kutlamalar, saat 21.00’de İstiklal Marşı’nın okunmasıyla sona erecek.

 

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi ve açık hava

728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği