Cahit Özel :  İnanıyoruz, Şampiyon olacağız !
300x250

Belediye Kütahyaspor Kulüp Başkanı Cahit Özel, 2019 -2020 Süper Toto Bölgesel Amatör Lig ilk yarısını namağlup lider kapatmanın verdiği mutluluğu dile getirip Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık’a teşekkür etti. Başkan Özel, Belediye Kütahyaspor’un şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyeceğini söyledi.

2019 – 2020 Süper Toto Bölgesel Amatör Lig 9. Grupta mücadele eden Belediye Kütahyaspor, 13 haftada elde ettiği 33 puanla sezonun ilk yarısını namağlup lider olarak kapattı.Belediye Kütahyaspor Kulüp Başkanı Cahit Özel, kulüp ve sezona dair açıklamalarda bulundu.

“BİR VE BERABER OLDUK”

Belediye Kütahyaspor’un başarısında en büyük güç olarak gördükleri Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık ve yönetimine teşekkür eden Belediye Kütahyaspor Kulüp Başkanı Cahit Özel; “Kongre sonrasında Kütahya Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim Işık’la bir takım kurduk. Tesisi olmayan, malzemesi olmayan bir kulübe başkan olduk. Bu işin altından Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim Işık başta olmak üzere Belediye Başkan Yardımcımız Abdullah Damcı ve meclis üyeleri ile kalktık. O tarihlerde yani 5 Ağustos’ta herkes kampa girerken 15 Ağustosta az sayıda bir topçu ile sezona başladık. 6 hocamızla 400’ün üzerinde alt yapı ile varız.  Şuan herkes mutlu. Bu mutluluk elde edilene kadar kulübün otobüs şoföründen, malzemecisinden, genel kaptanından tutun herkeste bir korku vardı. Şehirde inanılmaz bir baskı vardı. Biz birbirimize güvendik. Bir ve beraber olduk” diye konuştu.

“TARAFTAR BİZİ TERK ETMEZ”

Kulüplerin en büyük gücünün taraftar olduğuna dikkat çeken Belediye Kütahyaspor Kulüp Başkanı Cahit Özel, taraftarlara özel olarak teşekkür etti.

13 Hafta boyunca iç ve dış saha maçlarında bir kez bile yalnız bırakmayan taraftarlara teşekkür eden Başkan Özel; “13 haftalık bir periyot var önümüzde. İnşallah kalan 13 haftayı da şampiyon olarak bitirmek isteriz.  Ben tribünlerden geldim. Bu takımın görünmez kahramanıdır taraftarlar. Aç kalırlar, yağmurda ıslanırlar ama terk etmezler. Elbette problemler çıkacak. Ailede baba kendi evladına küfür etmiyorsa biz de topçularımıza etmeyeceğiz. Futbolcu gol atamayacak, problemleri olacak. Elbette biz de yenileceğiz ancak o gün kucaklaşıp sahadan ayrılırsak gruptan şampiyon çıkacağız.

Taraftarlara teşekkür ederim. Biz gittiğimiz yerlerde duymadık küfrümüz kalmadı. Bireysel birkaç kişi olabilir ama herkese küfür etmiyoruz. Bizim hayalimiz bir gün stadımız olursa hep birlikte ailecek maç izlemek isteriz” diye konuştu.

“MAHALLE ARASINDA DA OYNASAK ŞAMPİYON OLACAĞIZ”

Stad konusunda sürekli bir taraftar ve kamuoyu baskısını üzerlerinde hissettiklerine dikkat çeken Başkan Özel; “Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bir ihale yaptı. 3200 kişilik çelik tribün yapılacak. Taraftar ağızıyla konuşursak şayet biz mahalle arasında da oynasak şampiyon olacağız. Biz şampiyon olalım siyasiler düşünsün üzerine düşeni. Stat da çözülür elbette biraz zamana ihtiyacımız var. Şehrimize yakışır bir stat olacağına inanıyorum” dedi.

“SAHİP ÇIKACAĞIZ”

Belediye Kütahyaspor’un ezeli rakibi ve kardeş takımı olarak gördükleri TKİ Tavşanlı Linyitspor’un bir başarı elde etmesini dileyen Belediye Kütahyaspor Başkanı Cahit Özel, iki kardeş takımın kavgasının kimseye bir fayda sağlamayacağına değindi.

Başkan Özel; “Kulüp başkanı olduğum ilk gün Kütahya’nın tüm takımları bizimdir demiştim. TKİ Tavşanlı Linyitspor’u seviyorum, sayıyorum. Daha iyi durumda olsalar rakabet de güzel olur. Şehrin iki takımı var birbirimize hakaret ve küfür etmekten başka bir şey yapmıyoruz. Biz birbirimizle kavga ederken diğer şehir takımları bütünleşiyor. Kütahya’nın taraftarı artık bu işi benimsedi. Tavşanlı’ya küfür etmeyeceğiz sahip çıkacağız diyorum. Bizim birlikteliğe ihtiyacımız var. Keşke birleşsek. Bu şehrin iki takımı profesyonel ligde olursa yüzlerce çocuğumuz da o liglerde olacak” şeklinde konuştu.

“BİRAZ ZAMANA İHTİYACIMIZ VAR”

“Altyapımız gayet güzel. Her grupta iddiamız var” diyen Başkan Özel, altyapıdaki başarıdan duyduğu memnuniyeti şu sözlerle dile getirdi:

“İlk gün de söyledim. Bu takımda en az 8 yada 9 futbolcunun Kütahyalı olması lazım. İdmanları seyredin. U19’dan oyuncular kazandırıyoruz. Kendi şehrimizin çocuğuna sahip çıkmamız lazım. U14’ten 3 oyuncu milli takıma davet edildi. Bize Kütahya zaman versin 3 değil 10 tane oyuncumuzu milli takıma yollayacağız. Bizim zamana ihtiyacımız var. 8 ay da çok şey başardık. Tesisimiz var, binamız var, otobüsümüz var, altyapımız var. Biraz zamana ihtiyacımız var.”

“YANLIŞ ANLAŞILDI”

Kütahya Belediyesi Meclis toplantısında ‘Amatör Bataklığı’ sözünün yanlış anlaşıldığını, kendisini tanıyan herkesin bunu art niyetli olarak söylemediğini bildiğine dikkat çeken Başkan Özel;  Yanlış anlaşıldı. Ben ASKF’de görevliyim, Çağlayanspor’un onursal başkanıyım. Zaferspor maçında inanın köpek kulübesi gibi bir yere konulduk. Biz bunlardan dolayı amatör bataklığı dedik. Sözlerim yanlış anlaşıldı. Onlar da aslında ne demek istediğimi biliyorlar. Art niyetli olmadığımı biliyorlar. Bir kavram kargaşası oldu. En kısa zamanda amatör kulüp başkanları ile bir araya geleceğiz” diye konuştu.

“YANIMIZDA GÖRMEK İSTEDİK”

Belediye Kütahyaspor için yardım çağrısına da değinen Kulüp Başkanı Özel; “Bilbordlardan destek istedik. Keşke 250 bin nüfuslu bir şehirde herkes 10 kuruş yatırsaydı. Bunun sevgisi bize yeterdi. Yanımızda olduklarını hissederdik. Diyarbakırlı bir arkadaşımız var bu şehirde ticaret yapıyor. Bizi arayıp yardım yapmak istediğini söyledi ve izin aldı. 15 Bin TL yardımda bulundu. İnşallah devamı gelir bu işlerin. Biz dilencilik yapmayacağız. Benden önce de benden sonra da bu kulübe dilencilik yaptırdılar. Biz insanların sevgisini yanımızda hissetmek istiyoruz.  Biz bu gücü yanımızda görmek istedik” dedi.

 

728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği