Büyük Zafer’in 'en özel' ziyareti
300x250
Çocuklar, dünya tarihinin kaydettiği en önemli zaferlerden biri olan Başkomutan Meydan Muharebesi’nin kazanıldığı toprakları Vali Ali Çelik’le birlikte keşfetti.

Büyük Zafer’in 100. yılı sebebiyle, Biyonik Kulaklı İşitme Engelliler Spor Kulübü tarafından düzenlenen Engelliler Empati ve Farkındalık etkinliğine katılan Vali Ali Çelik, Kurtuluş Savaşı’nda şehit düşen 137 bin mehmetçik anısına yapılan Dumlupınar Şehitliği’ni çocuklarla ziyaret ederek dua etti.

“GURUR VERİCİ BİR TABLO YAŞADIK”
Engelliler Empati ve Farkındalık etkinliğinin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür eden Vali Çelik, “Hem özel eğitim alan çocuklarımız hem de aileleriyle bugün bu vatanın, bu toprakların kurtuluşunun altını çizildiği ve sonsuza kadar Türk toprakları olduğunun vurgulandığı alanda, gurur verici bir tablo yaşadık. Umarım 100. yıl etkinliklerimizi coşkuyla kutlar, yüzyılları kucaklayacak bir umudu, hem özel eğitime alan çocuklarımıza hem gençlerimize gururla bırakırız. Bize düşen en büyük vazife de bu” dedi.

Vali Çelik, şehitlik ziyaretinin ardından alana konuşlandırılan Kütahya Valiliği Motivasyon ve Eğitim Tırı’nda çocuklarla bir araya geldi. DPÜ Simav MYO İnsan Kaynakları Bölüm Başkanı Kudret Armağan tarafından çocuklara eğlendirirken öğreten eğitimlere katılan Vali Çelik, çocukların şarkılarına da eşlik etti.
728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği