BÜLENT CEBECİ’YE DESTEKLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR
300x250
Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu, üniversiteye çeşitli noktalarda destekte bulunan Bülent Cebeci’yi makamında kabul ederek, teşekkür etti.
Genel Sekreter Kutlu Önal’ın da yer aldığı görüşmede, üniversitenin kuruluşundan bu yana göstermiş olduğu gelişmeler değerlendirildi.
“KÜTAHYA İÇİN YAPTIĞI ÇALIŞMALARI TAKDİR EDİYORUZ”
Görüşmeye ilişkin açıklamalarda bulunan Rektör Prof. Dr. Kavuncu, “Genç bir üniversiteyiz. Ülkemizde ihtiyaç olan bir alanda, sağlık alanında tematik bir üniversiteyiz ve iddialı bir üniversiteyiz. Bu aşamada üniversitemizin evrilmek istediği noktaya, hedeflerine ulaşması için gerekli altyapımızı oluşturduk. Bülent Cebeci beyefendi profesyonel bir çalışmadan öte bizimle amatör bir ruhla bu heyecanımıza ortak oldu. Bütün noktalarda yakın desteğini gördük. Markamızın oluşmasında, çeşitli etkinliklerimizde, çeşitli tanıtım materyallerimizin oluşturulmasında gönüllü olarak bizlere şimdiye kadar büyük bir destek verdi. Kendisi aynı zamanda Kütahya için de benzer çalışmalar yapıyor. Biz bu çalışmalarını çok önemsiyoruz ve takdir ediyoruz. Bu anlamda kendisine ve ekibine candan teşekkür ediyoruz.” dedi.
Görüşme sonunda Cebeci’ye üniversiteye verdiği desteklerinden dolayı teşekkür edildi.
728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği