'BU ŞEHRİN ÇOCUKLARINA GÜVENİN'
300x250

Belediye Kütahyaspor Alt Yapı Sorumlumuz Ayhan Yaman idaresindeki gençler, geleceğimizin teminatı olarak başarılı çalışmalarını sürdürüyor. Belediye Kütahyaspor U-13 takımı Kocaeli'nde düzenlenen turnuvada 3.oldu.

"TURNUVADA 3.OLDUK"

2008 doğumlu sporcuların yer aldığı ve Hitsporder’in düzenlediği turnuva Kocaeli'nde Kullarspor Tesislerinde oynanan maçlarla gerçekleşti. Turnuvaya Belediye Kütahyaspor ile birlikte toplam 15 takım katıldı. 

Turnuvada ilimizi başarıyla temsil eden Belediye Kütahyaspor U-13 Takımımız, Karamürsel İY ve Kullarspor'u eleyerek yarı finale yükseldi. Yarı finalde ise Gölcük Karadenizspor'a elenerek üçüncü oldu. 

Belediye Kütahyaspor ile birlikte, Gölcük Karadenizspor, Hisareynspor, Kullarspor, Karamürsel İY, Hendek Gençlikspor, Sakarya Yazlıkspor SK, Hendek Yenimahalle, Lüleburgaz Yıldırım, İstanbul Zara Ekinlispor, Ümraniye Karabekir SK ve Bahçelievler Olimpikspor takımları turnuvada mücadele eden takımlar arasında yer aldı.

"ÇOCUKLARIMIZ TECRÜBE KAZANDI"

Kullarspor Kulübü’nün ev sahipliği yaptığı turnuvada maçlar sabah 09.30’da başladı. 15 takım 5’erli 3 grupta yer aldı. Gruplarında ilk iki sırayı alan takımlar bir üst tura yükseldi. Her takım grubunda 4 maç oynadı. İkinci tur maçları ise eleme sistemine göre yapıldı. Bir günde tamamlanan turnuvada  sporcuları ve aileleri ayrı bir heyecan yaşarken, U-13 Takımı sporcularımız tecrübe edindi. 

Takımımız turnuvanın grup maçlarında, Hisareynspor'u 1-0, Sakarya Yazlıkspor SK'yi 2-1, Hendek Gençlikspor'u 5-0 mağlup etti. Ümraniye Karabekir SK ile 1-1 berabere kaldı. 

Belediye Kütahyaspor U-13 takımımız, Çeyrek finalde Karamürsel'i Penaltılar sonucunda 5-3'lük skorla eledi. Yarı finalde Gölcük Karadenizspor'a 1-0 mağlup oldu. Üçüncülük maçında ise Kullarspor'u penaltılarla 7-6'lık skorla geçti. 

"AYHAN YAMAN VE EKİBİ GÜVEN VERİYOR"

Alt yapıda 500 civarı sporcuyu bünyesinde barındıran Belediye Kütahyaspor, U-12, U-13, 
U-14, U-15, U-16, U-17, U-18 ve U-19 olmak üzere 8 takımla yeni sezona hazırlanıyor.

Belediye Kütahyaspor Alt Yapı Koordinatörü Ayhan Yaman ve ekibindeki antrenörlerimiz İbrahim Altıok, Erdi Kaloğlu ve Şafak Küçükbektaş alt yaş grup takımlardaki başarılı ve özverili çalışmalarını sürdürüyorlar.

728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği