Bölgenin en modern hayvan barınağı Kütahya'da
300x250

Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK, Kütahya Belediyesi Sokak Hayvanları Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezinde incelemelerde bulundu.

Hasta, trafik kazalı ve müşkül durumdaki sahipsiz sokak hayvanları için 2 Veteriner Hekim ve 1 Veteriner Teknikeri ile 7/24 sağlık hizmeti sunan Sokak Hayvanları Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezinde incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK, burada çalışmalar ile ilgili bilgiler aldı.

Yeni yapılan doğal yaşam alanları ile birlikte yaklaşık 55 dönüm arazi üzerine kurulan Sokak Hayvanları Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi, 14 dönümlük arazi üzerinde köpek barınakları, kedi evleri, tür ve çeşitliliğe uygun yabani kuş evleri, Mağaralı doğal yaşam alanları, öğrenciler için amfi tiyatro, donanımlı bir adet ameliyathane, 1 adet hospitilizasyon ünitesi ile iş sağlığı ve güvenliği şartlarına uygun personel sosyal alanlarını içeren idari hizmet binasını bulunmaktadır.

Mevcut Hayvan Bakımevi kapasitesi 350 iken projenin tamamlanması ile birlikte 750 olması hedeflenmektedir.

İncelemeler esnasında Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK’a, Belediye Başkan Yardımcısı Salih ÖZDEN, Kütahya Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü Ali BİLCAN ile Sağlık İşleri Müdürlüğü personeli eşlik etti

728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği