Bilal Erdoğan TÜGVA Temsilciliğinin açılışını yaptı
300x250

Türkiye Gençlik Vakfı Kütahya Temsilciğinin açılışı yoğun katılımla gerçekleşti. Pirler Mahallesi Şapçı İşhanı'nda yer alan TÜGVA Temsilciliği, Vakfın Yüksek İstişare Kurulu üyesi Bilal Erdoğan'ın katıldığı törenle açıldı.

 

Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan törende Kütahya Valisi Ömer Toraman, TÜGVA Genel Başkanı Enes Eminoğlu, TÜGVA Yüksek İstişare Kurulu üyesi Bilal Erdoğan ve TÜGVA Kütahya İl Temsilcisi Orhan Yener Kaytancı birer konuşma yaptı.

Bilal Erdoğan konuşmasında "Genç kardeşlerim; TÜGVA sizlere imkan sağlamak için, önünüzü açmak için çalışan bir gençlik vakfı. Yeni nesil gençlik vakfı denmesinin sebebi, burada hangi faaliyetlerin yapılacağını, ne çalışmalar yapılacağını buraya gelen gençler belirliyor. Yani hayatınızın geri kalanında kariyer düşünürken, Ne yapacağım diye düşünürken, Hangi eğitimlere ihtiyacım var diye düşünürken, Türkiye Gençlik Vakfı sizin yanınızda olacak." ifadelerini kullandı.

TÜGVA’nın gençlerin yol arkadaşı olduğunu ve daima gençlerin yanında olacaklarını belirten TÜGVA Yüksek İstişare Kurulu üyesi Bilal Erdoğan "TÜGVA sizlere imkan sağlamak için, önünüzü açmak için çalışan bir gençlik vakfı. Yeni nesil gençlik vakfı denmesinin sebebi, burada hangi faaliyetlerin yapılacağını, ne çalışmalar yapılacağını buraya gelen gençler belirliyor. TÜGVA hedeflerinizi, hayallerinizi gerçekleştirebilmeniz için güvenli bir mekan" diye konuştu.

Kütahya’nın tarihi ve kültürel değerleri geleceğe aktarmada Anadolu’da özel ve önemli bir yere sahip olduğuna dikkat çeken Vali Dr. Ömer Toraman, “Gençlerin tarih, medeniyet ve kültür şuuru edinmesi için hep birlikte gayret göstermeye devam edeceğiz. Bu sorumluluğu üstlenenlere teşekkür ediyorum” diye konuştu. 

Konuşmaların ardından Kütahya Valisi Dr. Ömer Toraman, TÜGVA Yüksek İstişare Kurulu üyesi Bilal Erdoğan ile diğer protokol üyeleri tarafından açılış gerçekleştirildi.

Açılış törenine Kütahya Valisi Dr. Ömer Toraman, AK Parti Kütahya Milletvekili İshak Gazel, TÜGVA Yüksek İstişare Kurulu üyesi Bilal Erdoğan, KSBÜ Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu, DPÜ Rektörü Prof. Dr. Kazım Uysal, AK Parti 25 ve 26. Dönem Kütahya Milletvekili Şükrü Nazlı, TÜGVA Genel Başkanı Enes Eminoğlu, TÜGVA Kütahya İl Temsilcisi Orhan Yener Kaytancı, bazı daire müdürleri, STK Temsilcileri, protokol üyeleri ile öğrenciler katıldı. 

728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği