Belediyenin sulama pompasını çalan hırsızlar tutuklandı
300x250

Simav İlçesi Yeşilköy Köyünden, Pazarlar Belediyesine ait sulama pompası ve buna ait parçaların çalan hırsızlar Jandarma Dedektifleri tarafından yakalandı.

Kütahya Valiliği'nden yapılan açıklamaya göre 23.03.2022 günü saat 11.00 sıralarında sulama pompası ve buna ait parçaların çalındığı belediye görevlileri tarafindan bgüvenlik güçlerine bildirildi.

Fail / faillerin yakalanması için; Kütahya İl Komutanlığınca JASAT (Jandarma Dedektifleri) ve Simav İlçe Komutanlığı personelinden oluşan özel ekip kurulduş. Oluşturulan özel ekip tarafından yapılan olay yeri incelemeleri, istihbari çalışmalar ve olay yeri çevresinde bulunan güvenlik kameraları ve anayol üzerinde bulunan PTS'ler incelendiğinde, olay günü ve saati ile bağlantılı olabileceği değerlendirilen 16...  plakalı, kapalı kasa beyaz renkli ford transit marka aracın olduğu değerlendirilerek, bu araç üzerinde yapılan araştırma ve çalışmalar sonucu olayın faillerinin S.D.(2002 d.lu), T.D. (1989 d.lu), H.R.K (1998 d.lu), E.K (1989 d.lu), ve O.K. (1986 d.lu) isimli şahıslar olduğu ve sulama pompasını ve parçalarını bu şahıslar tarafından çalındığı ve Kütahya Merkezde faaliyet gösteren bir hurdacıya sattıkları tespit edildi. Hurdacıda yapılan arama sonucu suça konu malzemeler ele geçirildi ve Pazarlar Belediyesine teslim edildi.
 
Şüpheliler  S.D., T.D., H.R.K., E.K., O.K. isimli şahıslar gözaltına alınarak, 28.03.2022 günü Simav Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilerek buradaki sorgulamalarına müteakip şüpheliler E.K., S.D., ve T.D. tutuklanarak Uşak Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi. Şüphelilerden  O.K. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği