Belediye yeni hizmet araçlarını teslim aldı
300x250

Kütahya Belediyesi daha iyi, kaliteli ve hızlı hizmet verebilmek amacıyla geçtiğimiz günlerde satın aldığı 58 adet aracın 22 tanesi daha bugün itibari ile hizmete başladı. 

Kütahya Belediyesinin geçtiğimiz günlerde satın aldığı toplam 58 adet aracın, Hizmet ve Servis Aracı olarak kullanılacak 22 adet aracın tanıtımı Kütahya Belediyesi Makine İkmal Tesislerinde yapıldı.
Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar, araba, gökyüzü ve açık hava
Araç tanıtımında satın alınan araçlar hakkında bilgi veren Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK; Kütahyanın hizmetine sunmak üzere daha önce satın alma işlemi tamamlanan araçlarımızın tanıtımı için Kütahya Belediyesi Makine İkmal Tesislerinde toplandık. Bugün burada 22 adet hizmet aracını kamuoyuna tanıtıyoruz. Bu araçların 14ü ilgili müdürlüklerimizde hizmet aracı olarak kullanılacak, 4 adet minibüs Temizlik İşleri Müdürlüğümüzde servis hizmet aracı olarak kullanılacak, 1 Adet panelvan tipi kamyonet Veteriner İşleri Müdürlüğümüzde Sokak Hayvanı Toplama aracı olarak, 1 adet panelvan tipi kamyonet ise cenaze aracı olarak düzenlenip vatandaşlarımıza hizmet verecektir. 1 adet tek kabin kamyonet ve 1 adet 4x4 kamyonette ilgili müdürlüklerimizin hizmetine bugün tahsis edilecektir, şeklinde konuştu.
Görüntünün olası içeriği: 3 kişi, ayakta duran insanlar, araba ve açık hava
Geçtiğimiz günlerde 31 adet çöp toplama aracı ile beraber 27 adet hizmet aracını satın alındığını kamuoyu ile paylaştıklarını söyleyen Başkan IŞIK; Bu duyurduğumuz araçlarımız, o dönem alınan araçların son parti teslimi olan 22 aracımız. Plaka işlemlerini tamamlayıp bugün belediyemizin hizmetlerinde kullanılmak üzere ilgili müdürlüklerimize dağıtacağız. Bu araçlar Kütahya Belediyemizin kendi öz malı olup, satın alma yöntemi ile Kütahya Belediyemize kazandırılan araçlardır dedi.
Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, araba ve açık hava
Son yapılan teslimat ile birlikte, 2 Adet Hidrolik Sıkıştırmalı Çöp Toplama Aracı, Önden Vinçli, 16+5 m³, 6 adet Hidrolik Sıkıştırmalı Çöp Toplama Aracı, 13+1,5 m³, 6 adet Hidrolik Sıkıştırmalı Çöp Toplama Aracı, 8+1 m³,1 adet Mini Çöp Toplama Aracı, 3m³, 1 adet Konteyner Yıkama Aracı, 2 adet Hidrolift, 2 adet Arazöz, 18.000 L, 1 adet Arazöz, 4.000 L, 2 adet Çift Kabinli Damperli Kamyon, 3 adet Vakumlu Yol Süpürme Aracı 7 m³, 1 adet Yol Süpürme Makinası 2 m³, 1 adet Yol Süpürme Makinası 1,2 m³, 2 adet Elektrikli Yol Süpürme Makinası, 1 adet 11 m³lük Atık (Kağıt) Toplama Aracı ile 5 adet Hizmet Aracı ve 22 adet Servis Aracı olmak üzere toplam 58 araç Kütahya Belediyesi Araç filosuna kazandırıldı.Görüntünün olası içeriği: gökyüzü, araba ve açık hava

728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği