Belediye Meclisi'nde Mart ayı mesaisi
300x250

Kütahya Belediye Meclisi, 2. Dönem 3. Olağan Meclis toplantısı, Belediye Hizmet Binası Meclis Salonunda, Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK Başkanlığında gerçekleştirildi.
Kütahya Belediye Meclisi, 2. Dönem 3. Olağan Meclis toplantısının açılışında konuşan Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK; İdlib’de yaşanan hain saldırı sonucu şehit olan kahraman askerlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ve aziz Türk milletine başsağlığı, yaralı askerlerimize de acil şifalar diliyorum, ifadelerini kullandı. 
Meclis kararı ile kardeş şehir olması kararlaştırılan Karaman ve Kütahya şehirlerinin işbirliği protokolünü imzalayacaklarını söyleyen Başkan IŞIK, meclis toplantısına konuk olan Karaman Belediye Başkanı Savaş KALAYCI ile beraberindeki heyete hoş geldiniz dedi.
5393 Sayılı Belediye Kanunu’nun 49. maddesinin ikinci fıkrası gereğince Birim Müdürlüklerine yapılan atamalar hakkında açıklamalarda bulunan Başkan IŞIK; 17 Şubat 2020 tarihi itibariyle geçerli olmak üzere Zabıta Müdürlüğüne Yılmaz YAMAN, Hal Müdürlüğüne İsmail CENKER, Yazı İşleri Müdürlüğüne Efrahim Eren KARAKUŞ, Temizlik İşleri Müdürlüğüne Mehmet ÇOLAK, Strateji Geliştirme Müdürlüğüne Hasan KORKUT, Etüt Proje Müdürlüğüne Mehmet ZENCİ, Veteriner İşleri Müdürlüğüne Ali BİLCAN, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne ise İsmail ŞEN atandı, dedi.
Kütahya Belediyesinin vatandaşlarımıza daha kaliteli ve hızlı hizmet verebilmek amacıyla araç filosuna kazandırdığı 58 araçla ilgili de bilgiler veren Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK, Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde kullanılmak üzere 31 yeni araç ile Hizmet ve Servis Aracı olarak kullanılacak olan 27 aracı araç filosuna dahil ettiklerini, satın alınan araçların toplam maliyetinin ise 16 milyon 304 bin TL olduğunu söyledi.
Daha sonra Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK ile Karaman Belediye Başkanı Savaş KALAYCI arasında kardeş şehir işbirliği protokolü imzalandı. 
Kütahya Belediye Meclisi, 2. Dönem 3. Olağan Meclis toplantısında; T.C. Kütahya Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğü Görev, Yetki, Sorumluluk ve Çalışma Yönetmelik taslağı konusu, T.C. Kütahya Belediye Başkanlığı Sosyal Yardım Yönetmelik taslağı konusu, T.C. Kütahya Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğü Görev, Yetki, Sorumluluk ve Çalışma Yönetmelik taslağı konusu, T.C. Kütahya Belediyesi Etüt Proje Müdürlüğü Görev, Yetki, Sorumluluk ve Çalışma Yönetmelik taslağı konusu, T.C. Kütahya Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü Görev, Yetki, Sorumluluk ve Çalışma Yönetmelik taslağı konusu, T.C. Kütahya Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü Görev, Yetki, Sorumluluk ve Çalışma Yönetmelik taslağı konusu, T.C. Kütahya Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Görev, Yetki, Sorumluluk ve Çalışma Yönetmelik taslağı konusu, T.C. Kütahya Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü Görev, Yetki, Sorumluluk ve Çalışma Yönetmelik taslağı konusu, T.C. Kütahya Belediyesi Strateji Geliştirme Müdürlüğü Görev, Yetki, Sorumluluk ve Çalışma yönetmelik taslağı konuları görüşüldü.

728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği