Belediye Meclisi Haziran ayı toplantısı yapıldı
300x250
Belediye Başkan Vekili Abdullah Damcı başkanlığında toplanan Kütahya Belediye Meclisi 5. Dönem 6. Olağan Toplantısı, Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi.
Kütahya Belediye Meclisi 5. Dönem 6. Olağan Toplantısı, Belediye Başkan Vekili Abdullah Damcı başkanlığında yapıldı. Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.
Toplantıda; Mücavir alan sınırları içerisinde hizmet vermekte olan 287 adet Halk Otobüsü için Belediyemiz tarafından verilen gelir desteği konusu, İşletme ve İştirakler Müdürlüğümüz tarafından 2023 yılı içerisinde faaliyete geçirilmesi planlanan Çocuk Eğlence Merkezi giriş ücreti tarifesinin belirlenmesi konusu, Maltepe Parkı Doğal Sit Alanı-Sürdürülebilir Koruma ve Kontrollü Kullanım Alanına yönelik olarak hazırlanan koruma amaçlı imar planı konusu, Belediye Meclisinin kararıyla Araştırma Geliştirme ve Tanıtım Komisyonuna havale edilen ve ilimizde isimsiz bulunan cadde ve sokaklara isim verilmesi konusu, Çamlıca bölgesi ilave imar planlarının batı kesiminde yer alan Kocahasan Deresine yönelik DSİ görüşünde belirtilen koruma bandının (yapı yasaklı alanlar) uygulanması konuları görüşülerek karara bağlandı.
728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği