BELEDİYE KÜTAHYASPOR'UN ADALET MÜCADELESİ DEVAM EDİYOR !
300x250

Bölgesel Amatör Lig 9.grupta en fazla lider olan ve liderle arasında sadece 1 puan fark olmasına rağmen, TFF'nin 08.07.2020 tarihli kararlarıyla haksızlığa uğrayan Belediye Kütahyaspor'un hakları ve menfaatleri doğrultusunda Kulüp yöneticilerinin mücadelesi devam ediyor.

Bölgesel Amatör Liglerde şampiyonluk şansı devam etmesine rağmen, TFF tarafından mağdur edilen 10 takımın başkan ve yöneticileri bugün Riva'da, TFF Binası önünde bir araya gelerek, ortak basın açıklaması ile tek ses olup TFF'nin bu ağır kararından vazgeçmesini istediler.

Belediye Kütahyaspor, Siirt İl Özel İdaresi Spor, Adıyaman 1954 Spor, Cayhanspor, Isparta 32 Spor, Karaman Belediyespor, Belediyespor, Edirnespor, Tekirdağspor, Çengelköyspor ve DSİ Karadenizspor kulüplerinin başkan ve yönericileri, ulusal basına yaptıkları ortak basın açıklamasında temsil etikleri kulüplerin haklarını sonuna kadar korumaya ve mücadele etmeye devam edeceklerini belirtiler.

Ortak basın açıklamasına Belediye Kütahyaspor Kulübü adına, Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Damcı, Başkan Cahit Özel ve yönetim kurulu üyeleri katıldılar.

728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği