BELEDİYE KÜTAHYASPOR'DA KUPA MESAİSİ
300x250

Belediye Kütahyaspor, Bursa Yıldırımspor ile oynayacağı Türkiye Ziraat Kupası 1. Eleme Turu karşılaşması öncesi idmana çıktı.

Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK ile Belediye Başkan Yardımcıları Abdullah DAMCI ve Murat ARIK, Türkiye Ziraat Kupası 1. Eleme Turunda Bursa Yıldırımspor ile Dumlupınar Stadında karşı karşıya gelecek olan Belediye Kütahyaspor’u idmanda yalnız bırakmadı.

İdmana çıkan futbolcularla sohbet edip, penaltı vuruşu gerçekleştiren Başkan IŞIK, yarın oynanacak müsabaka öncesi futbolculara baklava ikramında bulunup başarılar diledi.

İdman ziyaretinde açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK; Öncelikle Belediye Kütahyasporumuzun hafta sonu Ağrı 1970 Spor deplasmanında aldıkları galibiyet nedeniyle tüm oyuncularımızı, hocalarımızı ve kulüp yöneticilerimizi ayrı ayrı tebrik ediyorum.

Yarın oynayacağımız Ziraat Türkiye Kupası maçı ile bir üst tura çıkmayı hedefliyoruz. Hafta sonu da yine lig maçları devam edecek. Sporcularımıza ve hocalarımıza inanıyor ve güveniyoruz. İnşallah Belediye Kütahyaspor’u dönemin sonunda 3. Lig şampiyonu olarak göreceğiz. Bu şehre hep birlikte sahip çıkarsak inanıyorum ki dört beş yıl sonra sporuyla, sosyal ve kültürel etkinlikleriyle, fiziksel altyapısıyla, turizm tesisleriyle hak ettiği yere gelecektir, dedi.

14 Ekim Çarşamba günü Dumlupınar Stadında oynanacak Belediye Kütahyaspor ile Bursa Yıldırımspor maçı saat 15:00’de A Spor’da naklen yayınlanacak.

728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği