Belediye Kütahyaspor şampiyonluk ekibini kuruyor
300x250

✍️BELEDİYE KÜTAHYASPOR'A HOŞ GELDİN

FATİH AYDIN

 

TFF 1.Lig ekibi İstanbulspor'dan 24 yaşındaki sağ bek oyuncusu Fatih Aydın ile her konuda anlaşma sağlanarak sezon sonuna kadar kiralık sözleşme imzalanmıştır. 

 

1996 İstanbul doğumlu olan Fatih Aydın, futbola 2009 yılında Gebze Karadenizspor'da adım attı. Alt yaş gruplarda gösterdiği başarılı performansla dikkatleri üzerine çekerek 2015 yılında İstanbulspor'da porofesyonel oldu. Ofspor, Uşakspor ve son olarak Batman Petrol Spor'da kiralık oynadı. 

 

Geçtiğimiz sezonu kiralık olarak TFF 3.Lig ekibi Batman Petrol Spor'da geçiren Fatih Aydın, 21 maçta görev alıp 1 gol kaydetti. 

 

Kütahya'da olmaktan mutlu olduğunu dile getiren Fatih Aydın" Çok fazla seçeneğim olmasına rağmen iddialı bir takım olması sebebiyle 

Belediye Kütahyaspor’u tercih ettim. Transferimde emeği geçenlere teşekkür ederim. Takımımızın hedefleri doğrultusunda başarılara ortak olmak için sahada mücadele edeceğim” dedi.

 

Fatih Aydın'a “Belediye Kütahyaspor'a hoş geldin” diyerek takımımızın büyük hedeflerinde nice zaferler ve başarılar dileriz. 

728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği