Belediye Kütahyaspor galibiyetten galibiyete koşuyor
300x250

Bölgesel Amatör Ligde Kütahya’yı temsil eden Belediye Kütahyaspor şampiyonluk hedefinde emin adımlarla ilerliyor.  Bugün Bursa deplasmanında Bursa temsilcilerinden Gülbahçespor ile karşılaşan Mavi Lacivertliler galibiyet geleneğini bozmadı.

Belediye Kütahyaspor, Bölgesel Amatör Lig (BAL) 9. Grup 7. hafta maçında Bursa Gülbahçespor’un konuğu oldu. Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, yardımcıları Abdullah Damcı, Murat Arık, Fatih Gölgeli, Simpaş Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Türker ile Kulüp Başkanı Cahit Özer ve yönetimi, Belediye Kütahyaspor’u Bursa deplasmanında yalnız bırakmadı.

Aldığı seri galibiyetlerle Bölgesel Amatör Lig 9’ncu Grupta 19 puanla zirveye yerleşen Belediye Kütahyaspor, Bursa deplasmanında 11.Dk. Serdar ile 38.Dk.Selçuk golleri ile ilk yarıyı 2-0 bitirdi. İkinci yarıda Güzelbahçe’den Mustafa’nın golü ile durum 2-1 oldu.80.nci dakikada Adem’in golü ile Mavi Şimşekler durumu 3-1 yaptı. 7. Haftayı da namağlup  ünvanla kapatan temsilcimizin en yakın rakibiyle arasındaki puan farkı 5'e çıktı. 

728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği