BELEDİYE BAŞKANI'NDAN ÇALIŞMALARA SIKI TAKİP
300x250

Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK, Kütahya Belediyesi ekiplerinin yürüttüğü çalışmaları yerinde inceledi.

Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK, ilk olarak Kütahya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Fatih Mahallesi, İkizhöyük Mahallesi ile Cumhuriyet Mahallesi’nde yürütülen kaldırım ve bordür döşeme çalışmalarını yerinde inceledi.

Yürütülen üstyapı faaliyetleri hakkında ekiplerden detaylı bilgi alan Başkan IŞIK, akabinde Cumhuriyet Caddesi’nde (Sevgi Yolu) Kütahya Belediyesi tarafından engelli vatandaşların hayatlarını kolaylaştırmak amacıyla gerçekleştirilen yol çalışmalarını inceledi.

Daha sonra Kütahya Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü personelinin Ziraat Mahallesi’nde kapsamlı bir şekilde devam ettiği altyapı faaliyetlerini yerinde inceleyen Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK, çalışmaları yürüten saha ekiplerine işlerinde kolaylıklar diledi.

Son olarak Kütahya Belediyesi’nin Kentsel Dönüşüm projesi kapsamında Osmangazi Mahallesi’nde sürdürdüğü yıkım alanını gezen Başkan IŞIK, burada vatandaşların talep ve önerilerini dinledi.

Yıkım çalışmalarını yürüten ekiplerden bilgi alan Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK, devam eden ziyarette açıklamalarda bulundu.

Yürütülen çalışmalar ile şehri kış mevsimine hazırladıklarını söyleyen Başkan IŞIK; Bugün farklı bölgelerimizde devam eden çalışmalarımızı yürüten ekiplerimizi ziyaret ettik. Öncelikle sahada özverili bir şekilde çalışan tüm çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Yaklaşan kış mevsimi nedeniyle ilk önce altyapıdaki eksiklerimizi giderip, onun üzerine de üstyapıdaki eksiklerimizi tamamlayıp sezona daha rahat bir şekilde girmek istiyoruz. Gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde esnaflarımız, vatandaşlarımız ve çalışanlarımız ile bir araya gelerek, hem onların taleplerini dinledik hem de devam eden işlerimizi yerinde kontrol etme imkanı bulduk. Çalışmalarımızın şehrimiz ve hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum, dedi.

728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği