Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık'tan bayram mesajı
300x250

Rahmet, bereket, ibadet, sabır, dayanışma ve yardımlaşmanın çoğaldığı bir mübarek Ramazan ayını daha geride bırakarak Bayrama ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Bayramlar insanların dayanışma, paylaşma ve birlik içinde geçirdiği özel ve anlamlı günlerdir. Ülkemizde yaşanan deprem felaketlerinin ardından içimiz buruk bir şekilde geçirdiğimiz bu mübarek günlerde, yaptığımız ibadetleri ve yardımları Rabbim kabul eylesin. Milletimizin birlik ve beraberlik içinde üstesinden gelemeyeceği hiçbir zorluk yoktur.

12 mahallemizde kurduğumuz geleneksel iftar sofralarında Ramazan ayının maneviyatını doyasıya yaşadık. Ramazan ayı hepimizin de bildiği gibi birliğin, beraberliğin, yardımlaşmanın, kardeşliğin üst sınıra çıktığı bir ay. Özellikle olanın olmayana destek olduğu, hayrın en bol yapıldığı bir ay. Allah tutmuş olduğumuz oruçlar başta olmak üzere yaptığımız her türlü ibadeti dergâhında kabul eylesin. Ülkemizin 11 ilinde meydana gelen deprem nedeniyle buruk bir Ramazan geçirdik. İnşallah en yakın zamanda deprem bölgesindeki vatandaşlarımız başta olmak üzere Kütahya’mıza ve diğer illere giden depremzedelerimiz bu mağduriyetten kurtulurlar. Milletimizin yardımı, desteği ve devletimizin gücüyle o yaralar sarılır. Önümüzdeki yıl daha güzel bir Ramazan geçiririz. Rabbim sağlıkla ve sıhhatle yeni Ramazanlara hepimizi birlikte eriştirsin. Ramazan Bayramınızı canı gönülden kutluyorum. Allah hayırlı ve uğurlu eylesin.

728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği