Belediye Başkanı Işık'tan engelli gence doğum günü sürprizi
300x250
Sefa’nın hayali gerçek oldu. En büyük hayali Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık ile tanışmak olan Sefa Demirbaş’a, Başkan Işık’tan doğum günü sürprizi.
Yunus Emre Mahallesinde 3 kardeşi ile birlikte yaşayan Sefa Demirbaş’ın en büyük hayali Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık ile tanışmaktı. Kütahya Belediyesi Sefa’nın bu isteğini yerine getirmek için aile ile temas kurarak, Sefa’nın doğum günü için sürpriz doğum günü düzenlendi. Evlerinin önünde düzenlenen sürpriz doğum gününe katılan Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık’ı karşısında gören Sefa, sevincini gizleyemedi. Başkan Işık ile birlikte kendi adına yapılan pastanın mumlarını üfledi.
Bir 3 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir
Sefa Demirbaş’ın ailesi de, bu özel günü düzenleyen ve doğum gününe katılan Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık’a teşekkür etti. Başkan Işık ise; “Bugün Sefa kardeşimizin 18’inci yaşı nedeniyle bu günde onunla birlikte olmak istedik. Sefa’nın en büyük sevdalarından bir tanesinin Belediye Kütahyaspor olduğunu öğrendik. Belediye Kütahyaspor’umuzun formasını ve atkısını hediye ediyorum” dedi.
Bir çocuk, ayakta, oturuyor ve açık hava görseli olabilir
Başkan Işık pasta kesiminin ardından apartmanda oturan diğer çocuklara pasta, meyve suyu ve oyuncak hediye etti.
728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği