KÜTAHYA'DA BAYRAM SİMİTLERİ BELEDİYE’DEN
300x250
Bayram kahvaltılarının vazgeçilmezleri arasında yer alan bayram simitleri bu bayramda da Kütahya Belediyesi’nden. Tam kapanma sebebiyle bayramlaşmanın yapılmadığı ortamda, Kütahya Belediyesi huzurevi sakinlerini, çocuk evleri sitesindeki çocukları ve hastaları unutmadı.
Tam kapanma döneminde evlerde uzaktan uzağa kutlanan Ramazan Bayramında, Kütahya Belediyesi, büyükleri, çocukları ve şifa bekleyen hastaları unutmadı. Kütahya Belediyesi tarafından hazırlatılan bayram sofralarının vazgeçilmezi olan ve bir gelenek haline gelen bayram simitleri, Bayram Namazı sonrasında Huzur Evinde dağıtıldı. Huzur evi sakinlerinin bayramı kutlanırken bu bayramda da onları yalnız bırakılmadı.
Bir tatlı ve iç mekan görseli olabilir
Diğer taraftan yine Kütahya Belediyesi tarafından hazırlanan yaş pastalar, Kütahya Çocuk Evleri Sitesi ve Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde dağıtıldı. Çocuk Evleri Sitesinde dağıtımı yapılan yaş pastalarla çocuklar bayram sevincine ortak olurken, hastanelerde yatan hastalara da acil şifalar dilendi. 
728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği