Bayırcı: 'Yoncalı ilerlemeye, gelişmeye devam edecek'
300x250

AK Parti Merkez İlçe Başkanı İsmail Çağlar Bayırcı: “Yoncalı ilerlemeye, gelişmeye devam edecek!”

AK Parti Kütahya Milletvekilleri Ceyda Çetin Erenler, İshak Gazel ve Merkez İlçe Başkanı İsmail Çağlar Bayırcı Yoncalı’da turizm işletmecileriyle bir araya geldi.  

Termal turizmin parlayan yıldızı Yoncalı kaplıcalarının mevcut durumunun değerlendirildiği toplantıda; AK Parti Merkez İlçe Başkanı İsmail Çağlar Bayırcı, turizm işletmecilerinin sorunlarını dikkatle dinlediklerini ifade etti.

Bayırcı açıklamasında “Kütahya Milletvekillerimiz Ceyda Çetin Erenler ve İshak Gazel ile birlikte, katıldığımız toplantıda, Yoncalı kaplıcalarının gelişimine yönelik turizmcilerimizin önerilerini ve sorunlarını yerinde dinledik. Notlarımızı aldık. Planlamamızı yapıyoruz. Bize iletilen hususlar en kısa sürede çözüme kavuşturulacaktır. 

Sonuçları itibariyle Kütahya turizmimiz adına çok önemli kazanımlara vesile olacağına inandığımız “Turizm İstişare Toplantılarımızı” belirli aralıklarla gerçekleştirmeyi sürdüreceğiz. 

Turizm işletmecilerimiz ile istişarelerimiz sayesinde; Kütahyamızın mevcut turizm potansiyelini daha da geliştirmeyi, şifalı sularımızın tanınırlığını daha da artırmayı hedefliyoruz. Bu hedef doğrultusunda el birliğiyle çalışmaya devam edeceğiz. ifadelerini kullandı.

728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği