Başkanlar hasat yapan çiftçileri ziyaret etti
300x250

Altıntaş ilçesinde tarlalarda hububat hasadının başladığı bu günlerde, hasat için tarlada olan çiftçilere sürpriz bir ziyaret yapıldı.

Ak Parti Kütahya İl Başkanı Sebahattin Ceyhun, Kütahya İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz, Ak Parti Altıntaş İlçe Başkanı Hakan Uşak ve İl Başkan Yardımcısı Osman Zeybek , Altıntaş Ziraat Odası Başkanı Hikmet Koyak ile birlikte harman kaldıran çiftçileri ziyaret edip bereketli olsun dileğinde bulundular. 

Ak Parti İl Başkanı Sebahattin Ceyhun "Altıntaş ilçemizin bereketli topraklarında buğday hasadı yapan çiftçilerimizi ziyaret ettik. Bütün yıl emek harcayan tüm çiftçilerimize bereketli bir hasat dönem diliyoruz." açıklaması yaptı. Altıntaş Ovasında çok yoğun bir çalışma olduğunu, çiftçilerin kıştan beri emek verdiği ürünleri almaya başladığını dile getiren Başkan Ceyhun, çiftçinin bu yıl bereketli bir dönem geçirdiğini söyledi.Başkan Sebahattin Ceyhun : "sulanabilir alanların artırılmasıyla ilgili çalışmalar yapıyoruz. İl Özel İdaresi ,Tarım ve Orman Müdürlüğü ile TKDK vasıtasıyla desteklerde bulunuyoruz. Çiftçimizin üretim yelpazesini genişletmek adına yürütülen çalışmaların takipçisiyiz. Amacımız kırsalda yaşayan vatandaşlarımızın kazancının artırılması. " şeklinde konuştu. 

İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz da : “Toprağımız, bilinçli ve doğru yöntemlerle yapılacak tarım ile bereketlenir. Altıntaş ilçemiz de tarımda ve hayvancılıkta büyük işler yapmaya aday bir ilçe. Tarlalarda hasat başladı. Biz de çiftçilerimizin hasat sevincine, verdikleri emeğin karşılığını almaları dileklerimizle ortak oluyoruz. Hasat yapan çiftçilerimizi ziyaret ediyoruz. Çiftçimizin, köylümüzün yanında olmaya devam ediyoruz. Geçtiğimiz günlerde 48 çiftçimize 71 damızlık koç  dağıttık, üreticilerimize ücretsiz tohum ve fide  desteği sağladık. İnşallah çiftçimiz emeğinin karşılığını alır. Tüm çiftçilerimizin hasatları bereketli olsun diyorum.” ifadelerini kullandı.

728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği