Başkan Işık'tan OSB'de Fabrika ziyaretleri
300x250

BAŞKAN IŞIK; “FİRMALARIMIZ ŞEHRİMİZİN YÜZ AKI OLACAK ŞEKİLDE ÜRETİMLERİNE DEVAM EDİYOR”

Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK, 1. Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) incelemelerde bulundu.

Kütahya 1. Organize Sanayi Bölgesi’nde incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK, ilk olarak OSB Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

Karşılıklı fikir alışverişinde bulunulan ziyarette 1. Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Tolga ESKİOĞLU, Yönetim Kurulu Başkan vekili Emin YÜCE ile Yönetim Kurulu Üyeleri Kamil OLÇAR, Ömer AŞMAN ve Bölge Müdürü Veli YILMAZ ile bir araya gelen Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK, Yönetim Kurulu Başkanı Tolga ESKİOĞLU’ndan çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Ziyaretten memnuniyet duyduklarını belirten OSB yönetimi Başkan IŞIK’ a teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

OSB Bölge Müdürlüğü ziyaretinde açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK; Haftalık saha ziyaretleri kapsamında 1. Organize Sanayi Bölge Müdürlüğümüz ve burada işyeri olan iş insanlarımızı ziyaret ediyoruz. Öncelikle gerçekleştirdikleri başarılı çalışmalardan dolayı Yönetim Kurulu Başkanı Tolga beye teşekkür ediyorum. 1. Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan firmalarımız şehrimizin yüz akı olacak şekilde üretimlerine neredeyse tam kapasite olarak devam ediyorlar. Bizde belediye olarak 1. OSB ve 2. OSB’nin altyapısında varsa yapılması gerekenler konusunda elimizden gelen desteği vermeye devam edeceğiz. En son 1. OSB giriş yolu genişletme çalışmasını gerçekleştirdik. Ayrıca burada aydınlatma ile ilgili proje çalışmalarımız da devam ediyor. Bu vesileyle herkese sağlıklı başarılı bir üretim yılı diliyorum, dedi.

Başkan IŞIK, daha sonra Ceylan Tekstili ziyaret etti. Ziyarette fabrikanın yetkilisi Mustafa CEYLAN ve Yunus CEYLAN tarafından karşılanan Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK, personelle görüştü, üretim alanlarını gezdi.

Son olarak Bemka Tekstili ziyaret eden Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK, ziyarette fabrika yetkilisi Oğuz SEÇEN ile görüşerek işleyiş ve çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği