BAŞKAN IŞIK : 'ŞEHRİMİZİN DAHA YAŞANABİLİR BİR KENT OLMASINI SAĞLAYACAĞIZ'
300x250

BAŞKAN IŞIK; “ŞEHRİMİZİN DAHA YAŞANABİLİR BİR KENT OLMASINI SAĞLAYACAĞIZ”

Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK, Kütahya Belediyesi’nin Andız Mahallesi’nde yürüttüğü çalışmaları inceledi.

İlk olarak Kütahya Belediyesi’nin Andız Mahallesi’nde devam eden Sosyo Kültür Merkezi inşaatında incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK, çalışmaları yürüten ekipten bilgi aldı.

Saha ziyaretleri kapsamında düzenlenen programda Andız Mahallesi’nde oturan hemşehrileri ile sohbet edip onların talep ve önerilerini de dinleyen Başkan IŞIK; Hem Andız Mahallemiz hem de Geven Mahalle sakinlerimizin talepleri ve içinde bulunduğumuz çalışma programı kapsamında bugün buradayız. İnşallah görev dönemimiz sonunda her mahallemizin bugüne kadar çözülmemiş olan birçok sorununu çözerek şehrimizin daha yaşanabilir bir kent olmasını sağlayacağız. Çalışmalarımızın şehrimiz ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum, dedi.

Vatandaşlarımızın toplantı, düğün gibi etkinliklerde kullanabileceği Kütahya Belediyesi Andız Mahallesi Sosyo Kültür Merkezi’nde; 200 m2 Düğün Salonu, 10 m2 Gelin Hazırlık Odası, 12 m2 Mutfak ve 12 m2 Muhtarlık Odası gibi kullanım alanları yer alacak.

Başkan IŞIK, daha sonra Andız ve Geven Mahallesi Muhtarları ile Andız Mahalle Muhtarlığında bir araya gelip muhtarlarla 2021 yılı çalışma planı hakkında görüştü.

Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ziyarette mahalle sakinleri ve mahalle muhtarları Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK’a ziyareti sebebiyle teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği