BAŞKAN IŞIK GÜVEÇCİ MAHALLESİNDE
300x250

 

Mahalle ziyaretlerine Güveçci Mahallesi ile devam eden Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık mahalle sakinlerinin taleplerini aldı. Başkan Işık 2021 yılında taleplerin karşılanması için çalışacaklarını söyledi.

Güveçci Mahallesinde Muhtar Hasan Bozdağ ve mahalle sakinleriyle görüşen Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık Güveçci Mahallesinin yıllardır beklediği su deposunun tamamlandığını ve yakın zamanda devreye gireceğini söyledi. Başkan Işık mahalle ziyareti sonrasındaki açıklamasında “Güveçci Mahallesi Muhtarımıza ve beraber çalıştıkları heyete ve mahalle sakinlerimize teşekkür ediyorum. Muhtarımızdan, Güveçci Mahallemize 2021 yılı yatırım programı içerisinde yapılmasını istedikleri talepleri aldık. Bugüne kadar mahallemize birkaç önemli hizmetimiz oldu. Yıllarca özlemini çektiğimiz 300 tonluk su deposunu bu yıl bitirdik ve çok yakın zamanda devreye sokacağız. Yine pazaryerinin ön bölgesine boru hattı döşenmesi ve tamirat işlemleri yapıldı. Asfalt ve diğer bazı sokaklarımızın tamirat işlemlerini gerçekleştirdik. Önümüzdeki yıl içinde Devlet Su İşleri ile görüşüp sulama suyu kanalitlerinin onarımı veya kapalı boru sisteminin yapılması ile ilgili projelendirme çalışmasını başlatacağız. Diğer taraftan bazı sokaklarımızda taş döşeme ve alt yapı eksiklerimiz var. Bir de istinat duvarı yapım işini muhtarımızın talebi doğrultusunda programımıza alacağız. İnşallah 2021 yılında bu hizmetleri mahallemize ve şehrimize kazandıracağız. Hizmetleri vatandaşımızın ayağına getiren Belediye çalışanlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

HİZMETLERİ ÖZLEMLE BEKLİYORUZ

Güveçci Mahallesi Muhtarı Hasan Bozdağ ise yaptığı açıklamada mahalleye bugüne kadar verilen hizmetlerden dolayı Başkan Işık ve ekibine teşekkür etti. Yapılacak olan hizmetleri de özlemle beklediklerini belirten Muhtar Bozdağ ziyaret için teşekkür etti.

728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği