BALIKLI MAHALLESİ MUTARLIK HİZMET BİNASI AÇILDI
300x250

Balıklı Mahallesi Muhtarlık Hizmet Binası yapılan törenle, Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık tarafından açıldı.

Balıklı Mahallesi Muhtarlık binası, Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık’ın, girişimiyle yeni yerinde hizmet vermeye başladı. Muhtarlık hizmet binası açılışında konuşan Balıklı Mahallesi Muhtarı Ahmet Aybak, 13 yıldır muhtarlık hizmet binası olmadığını ve bu zaman zarfı içerisinde 8 tane yer değiştirdiğini ifade etti. Muhtar Aybak, “Herkese teşekkür ediyorum. Sağ olsun Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim Işık sayesinde buraya kavuştuk” dedi.

Bir 13 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, göreve geldikleri günden itibaren muhtarlık binası ile ilgili talebini kendisine ilettiğini ifade etti. Başkan Işık, “Muhtarımızla birlikte birkaç yere baktık bina ile ilgili. Muhtarlar Derneğimizin de birlikte kullanabileceği ortak mekan olsun istedik. Nasip olmadı. Ben muhtarımızın 3-4 tane yer gezdiğine şahit oldum. Kendisi 13 yılda 8 defa yer değiştirmiş. Mahallemiz bizim için değerli ve kıymetli. Tüm muhtarlarımız gibi, Ahmet Aybak Muhtarımızda değerli. İmkanlarımız ölçüsünde kendisine burayı tahsis ettik. Hayırlı uğurlu olsun. İnşallah yeni bina yapıldığında daha güzel bir yerde hemşehrilerimize hizmet vermeye devam edecek. Tüm muhtarlarımıza kendi mahallelerindeki hemşehrilerimizin dertlerine deva olmak için çalışmalarından dolayı bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

Bir 3 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Yapılan konuşmaların ardından emeği geçenlere plaket takdimi gerçekleşti.

Muhtarlık binası açılış törenine Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Belediye Başkan Yardımcıları Abdullah Damcı, Ertuğrul Cevahir, Murat Arık, Esnaf Odaları Başkanı İbrahim Yiğit, Zabıta Müdürü Alpaslan Tutar, Fen İşleri Müdürü Osman Ortaçlı, Destek Hizmetleri Müdürü Ramazan Budak, Terziler Odası Başkanı Bekir Durmuş, Muhtarlar Derneği Kadir Mandal, Balıklı Mahallesi Muhtarı Ahmet Aybak ve mahalle muhtarları katıldı.

728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği