Avcılar Kütahya'da buluştu
300x250

15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ ANISINA ATIŞ YARIŞMASI DÜZENLENDİ

Kütahya Belediyesi ve Kütahya Avcılık ve Atıcılık İhtisas Kulübü Derneği işbirliğinde 15 Temmuz Şehitleri Anısına Atış Yarışması düzenlendi.

Afyonkarahisar, Eskişehir, Manisa, İzmir, Konya, Kocaeli, Bilecik, İstanbul, Bursa, Balıkesir, Antalya, Sakarya, Ankara’nın yanı sıra çok sayıda ilçenin katıldığı Atış Yarışması Hacıazizler Mahallesi Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Atış Poligonunda gerçekleşti.

Programda Kütahya Avcılık ve Atıcılık İhtisas Kulübü Derneği Başkanı Erol DENİZ, katkı ve desteklerinden dolayı Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK’a teşekkür ederek hediye takdim etti.

Trap Atışı, Teknik Atış, Hedef Vurma, Tek Kurşun Şişe Vurma olarak 4 dalda yapılan yarışlara şehir içi ve şehri dışından katılan yarışmacılara başarılar dileyen Belediye Başkan Prof. Dr. Alim IŞIK; Kütahya Avcılık ve Atıcılık İhtisas Kulübü Derneği’nin Belediyemizin desteğiyle düzenlemiş olduğu atış yarışmasındayız. Öncelikle organizasyonu gerçekleştiren dernek yöneticilerimize teşekkür ediyorum. Bu tür yarışmalar illerin ve ilçelerin tanıtımı açısından çok önemli faaliyetler. Seçim öncesi kulüp yöneticilerimizle yaptığımız görüşmelerde bu tür organizasyonları destekleme sözü vermiştik. İnşallah önümüzdeki yıllarda kulübümüzün kendi atış poligonunda yapılacağı bir faaliyet olmasını istiyoruz. Şehir içi ve şehri dışından gelerek bu yarışmalara renk veren sporculara teşekkür ediyor, başarılar diliyorum, dedi.

728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği