Av. Yasemin Aşıkovalı Çakır aday adaylığını açıkladı
300x250

Av. Yasemin Aşıkovalı Çakır, Ak Parti Kütahya İl Yönetim Kurulu üyeliğinden istifa ederek Milletvekili Aday Adayı olduğunu açıkladı.

Av. Yasemin Aşıkovalı Çakır yaptığı aday adaylığı açıklamasında şu ifadeleri kullandı.

Kurulduğu günden bu yana gönül verdiğim, Merkez İlçe Başkan Yardımcılığı,  İl Başkan Yardımcılığı, Merkez  İlçe Seçim  Kurulu Üyeliği, İl Seçim Kurulu Temsilciliği   ve İl Hukukçusu olarak  görevler ifa etmiş olduğum Ak Partimizden 28. Dönem milletvekilliği seçimleri için bugün itibarı ile İl Yönetim Kurulu üyeliğinden istifa etmiş ve partimize aday adaylığı müracaatını yapmış bulunmaktayım.

 
Bu vesile ile şahsıma duyulan güven ve verilen onur için Partimiz Genel Merkezine, milletvekillerimize, il-ilçe teşkilatlarımızın tüm başkan ve yönetim kurulu üyelerine, belediye başkanlarımız ile meclis üyelerimize, İl Genel Meclisi başkan ve meclis üyelerimize, teşkilatımızın kıymetli mensuplarına ve tüm Kütahyalı hemşerilerimize minnet ve şükranlarımı sunuyorum.    
 
Kütahya İlinde 22 yıldır fiilen yürüttüğüm avukatlık hizmetinde hep dürüstlüğü ve hakkın yerini bulmasını kendime şiar edindim. Mesleğimi icra ederken empati duygusu ile hareket ettim. Kütahya’nın yetiştirdiği bir hemşeriniz olarak şehrimize ve ülkeye hizmet etmenin ,şehrimi ve ülkemi daha iyi yerlere taşımanın istek ve arzusuyla, bu kutsal davaya kendini adamanın ve bu yolda milletin vekili olabilmenin büyük önem ve sorumluluk arz ettiğinin de bilinci ile Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın güçlü liderliğinde Türkiye Yüzyılı için var gücümle ve kararlılıkla çalışmaya devam etmek istiyorum. Sevdamız Kütahya, sevdamız Türkiye , sevdamız millet , sevdamız hizmet etmek. İnandığım yolda aynı dürüstlük ve özveriyle , adalet terazisini yüreğimde hissederek yürümeye devam etmek için dualarınıza ve desteklerinize talip olduğumu beyanla bu göreve talip olan tüm dava arkadaşlarımı tebrik ediyor ,ülkemiz ve şehrimiz için yapılacak seçimin hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum.

728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği