ASKF’DE KONGRE TARİHİ BELİRLENDİ
300x250
Kütahya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nda pandemi nedeniyle uzun süredir beklenen genel kurul tarihi belirlendi. 18.Olağan Genel kurul toplantısı 10 Temmuz’da çoğunluk sağlanamazsa 17 Temmuz 2021 Cumartesi günü yapılacak.
Pandemi dolayısıyla tüm Türkiye’de kulüplerin genel kurul tarihleri uzun süredir yapılamamıştı. Normal hayata geçilmesi ile birlikte genel kurullarını erteleyen dernek ve federasyonlar kongre tarihlerini almaya başladı. Buna göre Kütahya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Cengiz kongre kararı alarak 10 Temmuz tarihinde genel kurul yapılacağını duyurdu.
ASKF’DE KONGRE HEYECANI
Kütahya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu kongreye şuana kadar iki adayla çıkacak. Mevcut Başkan Murat Cengiz ve Kütahya Çamlıcaspor Başkanı Hasan Okçu aday olacağını daha önceki dönemlerde açıklamıştı.
KONGRE TARİHİ 10 TEMMUZ
Kütahya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’ndan yapılan açıklamada “Kütahya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu 18. Olağan Genel Kurul Toplantısı 10 Temmuz 2021 Cumartesi günü saat 13:00’da Yeni Spor Salonun da Ziraat Mahallesi Fatih Rüştü Zorlu Caddesi ( SSK Kurum Müdürlüğü yanı) olarak belirlenmiştir” ifadelerine yer verildi.
ÇOĞUNLUK SAĞLANAMAZSA KONGRE 17 TEMMUZ 2021’DE YAPILACAK
Kütahya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu kongre tarihi olan 10 Temmuz tarihinde yeterli çoğunluk sağlanamadığı takdirde 2. Toplantı 17 Temmuz 2021 Cumartesi günü aynı yer ve saate yeterli çoğunluk aranmaksızın yapılacağını duyurdu.
728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği