Alim Işık'tan sokağa çıkamayan yaşlılara vefa telefonu
300x250

Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK, Alo 153 Çözüm Masası çağrı merkezi üzerinden 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı olan vatandaşları arayıp hatırlarını sordu.

Koronavirüs (COVID-19) tedbirleri çerçevesinde dışarı çıkmalarına kısıtlama getirilen 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı olan vatandaşları Alo 153 Çözüm Masası çağrı merkezi üzerinden arayan Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK, telefon görüşmesinde hemşehrileri ile sohbet etti.Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, oturan insanlar ve ekran

Vatandaşlara bir ihtiyaçlarının olup olmadığını soran Başkan IŞIK, onlardan ihtiyaç halinde Alo 153 Çözüm Masasını aramalarını istedi. Görüşmede hemşehrilerine dışarıya çıkmamalarını da rica eden Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK, bu salgını birlik ve beraberlik içerisinde atlatacaklarını ifade etti.

İlgi ve alakasından dolayı Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK’a teşekkür eden 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı olan vatandaşlar, Başkan IŞIK’a çalışmalarında başarılar dileyip dualarını ilettiler.

728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği