ALİM IŞIK: ŞAMPİYONLUK  İDDİAMIZI SÜRDÜRECEK TAKIMI KURDUK
300x250

TFF 3. Lig 1. Grup’un ikinci devresinin ilk maçında deplasmanda karşı karşıya geleceği Yomraspor maçının hazırlıklarını sürdüren Belediye Kütahyaspor’un antrenmanını ziyaret eden Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, “Devre arasında yaptığımız iki önemli transferle ikinci yarıda şampiyonluk iddiamızı sürdürecek takımı kurduk” dedi.

TFF 3. Lig 1. Grup’un ilk devresini 30 puanla 4. sırada tamamlayan Belediye Kütahyaspor’umuz, ikinci devrenin ilk maçında deplasmanda küme düşme hattındaki Yomraspor ile 14 Ocak Cumartesi günü saat 14.00’da karşılaşacak. Bu maçın hazırlıklarını tamamladığı Antalya kampı sonrası şehrimizde sürdüren Belediye Kütahyaspor’umuzun antrenmanını Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim Işık ziyaret etti. Şehrimizin hayali olan şampiyonluğa ulaşacaklarına inandığını söyleyen Başkanımız Işık, “Takımımızın devre arası kampı tamamlandı ve sağ salim şehrimize döndüler. İnşallah hafta sonu yapılacak olan Yomraspor maçı için de şu anda antrenmanlarını devam ettiriyorlar. Devre arasında yaptığımız iki önemli transferle ikinci yarıda şampiyonluk iddiamızı sürdürecek takımı kurduk. Gençlerimize ve ekibimize güveniyoruz. Belediye Kütahyaspor kulüp yöneticilerimize güveniyoruz. Bu şehrin hayalini gerçekleştireceklerine olan inancımız tam. Rabbim yar ve yardımcımız olsun, takımımıza başarılar diliyorum” dedi.

Antrenman ziyaretinde kendisine eşlik eden Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Damcı, Belediye Kütahyaspor Kulübü Başkanı Erdoğan Çolak ve yöneticilerle hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Alim Işık, Trabzon’dan galibiyetle döneceklerine inandığını söyledi. 

728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği