Alim Işık : 'Kurallara uyulması, salgını yenmemizi kolaylaştıracak'
300x250

Başkan Prof.Dr. Alim Işık, yeni tip koronavirüsün (Kovid-19) yayılmasını engellemek amacıyla, Kütahya Belediyesi ekiplerinin seferberlik halinde 7/24 çalıştığını bildirdi. Başkan Işık, alınan tedbir kararlarına sabırla uyulması, salgının yayılmasının önlenmesi açısından son derece önemli olduğuna vurgu yaptı ve “ Evde kal Kütahya” çağrısında bulundu.

Kütahya’da ilaçlama ve dezenfekte işlemlerinin titizlikle yürütüldüğünü ifade eden Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, “Kütahya Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Fatih Sultan Mehmet Bulvarı, Adnan Menderes Bulvarı, Atatürk Bulvarı, Mithatpaşa Caddesi, Çinigar Caddesi, Ahmet Derin Caddesi, Hacı Hıfzı Ömer Caddesi, Aydınlık Caddesi, Musalla Caddesi, Osmanlı Caddesi, Asım Gündüz Caddesi, Erdoğan Atasoy Caddesi ve Hacı Hafız Murat Caddesi yıkanarak dezenfekte edildi. Ekiplerimiz, şehrimiz genelindeki cadde, meydan ve sokaklarda çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Veteriner İşleri Müdürlüğü İlaçlama Birimi tarafından şehrimizde bulunan meydan, cadde ve sokaklarda, tüm kamu kurum ve kuruluşlarında aralıksız ilaçlama ve dezenfekte çalışması yapılıyor. Çalışma saatleri ve güzergahlarını salgın tedbirleri kapsamında yeniden belirlediğimiz  Denetimli Özel Halk Otobüslerinin ilaçlama ve dezenfeksiyon işlemleri kesintisiz sürüyor.  Zabıta Müdürlüğü ekiplerimiz, dışarı çıkmalarına kısıtlama getirilen 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı olan hemşehrilerimin ihtiyaçlarını karşılamak için sürekli bir çalışma halinde.  Kütahya Belediyesi Alo 153 Çözüm Masasını arayarak talepte bulunan büyüklerimizin ihtiyaçları, istekleri doğrultusunda hızlıca yerine getirilmektedir. Tüm birimlerimiz salgınla mücadele konusunda özveriyle çalışmaktadır“ açıklaması yaptı.

“Halkımızın kurallara dikkatle uyması halinde Koronavirüs tehdidini yenmemiz  kolaylaşacaktır “diyen Başkan Işık “Hastalığın yayılmasını engelleyecek şartları sağlamak ve onlara uymak zorundayız. Bu tehdit ortadan kalkıncaya kadar sosyal hareketliliği ve teması azaltalım” ifadelerini kullandı ve “ Evde Kal Kütahya” çağrısı yaptı.

728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği