Alim Işık  : 'Kimse emeği yok saymasın'
300x250

Küresel bir tehdit olan ve ülkemizde de yayılan Koronavirüse karşı Kütahya'da cadde ve sokaklar deterjanlı suyla yıkanıyor. Kütahya Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, virüse karşı gerçekleştirilen temizlik çalışmalar kapsamında cadde ve kaldırımları köpüklü suyla yıkayarak hijyenik hale getiriyor. 
 

Atatürk Bulvarında yapılan temizlik çalışmalarına katılan Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdi. Ekiplerin büyük bir özveriyle çalıştığını kaydeden Başkan Işık, "Tüm dünyanın ve ülkemizin içinde bulunduğu bu önemli günlerde şehrimizde temizlik hizmetini artırarak vermeye devam ediyoruz  Ekiplerimiz 24 saat vardiya halinde şehrimizin bir çok yerinde aynı anda hizmet veriyor. Temizlik işi sadece su ile değil deterjan da katılarak yapılıyor. Kütahyalı hemşehrilerimize canla başla hizmet veren bu değerli kardeşlerimi kutluyorum. Kalabalık bir ekiple şehrimizde temizlik hizmeti yapmaya çalışıyoruz. Destek olan tüm hemşehrilerime ayrıca  teşekkür ediyorum. Her ne kadar içine sindiremeyip olumsuz görüş beyan edenler olsa da biz onlar da saygı duyuyoruz. Ama kimsenin emeği yok saymamasını özellikle istirham ediyorum.Bu çocuklar gecesini gündüzüne katarak çalışıyor. Memleketimizin insanı bunlar. En azından emeklerine saygı duyulsun. Sevmeyebilirler ama saymaları lazım. Hizmet veren tüm Belediye personelimizi canı gönülden kutluyorum. Bu kritik dönemde belki de tüm Türkiye'ye örnek olacak bir performans ortaya koyuyorlar. Hepsi canla başla çalışıyor. " açıklamasında bulundu. 

Belediye Başkanı Işık, Atatürk bulvarında başlayan deterjanlı cadde temizliğinin hafta boyunca tüm caddelerde gerçekleştirilecek şekilde planlandığını sözlerine ekledi. 

728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği