Alim Işık deprem bölgesinde
300x250

Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, deprem felaketinin en fazla yıkıma neden olduğu illerden biri olan Hatay’ı ve Osmaniye’yi ziyaret ederek vatandaşların acılarına ortak oldu. 

 

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve bölgedeki birçok ilimizde yıkıma neden olan depremler sonrasında Kütahya Belediyesi, vatandaşların yaralarını sarmak için yardım malzemeleri, iş makineleri, personel, makine ve teçhizat desteği sağlamaya devam ediyor. Deprem bölgesiyle sürekli koordinasyon halinde olan Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, beraberindeki heyet ile birlikte deprem felaketinin en fazla yıkıma neden olduğu illerden biri olan Hatay’a ve Osmaniye’ye giderek hem vatandaşların acılarına ortak oldu hem de bölgede görev yapan ekipleri ziyaret etti. 

 

Depremden etkilenen vatandaşların talep ve ihtiyaçlarını birebir dinleyen Başkan Işık, yemek ikram ettiği depremzedelerin sofrasına misafir oldu. Deprem bölgesinde ekibiyle birlikte incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, sahada çalışan ekiplerden ve yetkililerden son durum hakkında bilgiler aldı. 

 

“Yüzyılın Felaketi” olarak adlandırılan afette hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar dileyen Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Kütahya Belediyesi olarak bugüne kadar ellerinden gelen desteği verdiklerini bugünden sonra da vermeye devam edeceklerini söyleyerek aziz Milletimize geçmiş olsun dileklerini bir kez daha iletti.

 

Başkana ziyaretleri sırasında Belediye Başkan Yardımcıları Murat Arık ve Ertuğrul Cevahir, MHP Kütahya İl Başkanı Selçuk Alıç, Ülkü Ocakları Kütahya İl Başkanı İlker Bükni, MHP Kütahya Merkez İlçe Başkanı Ayhan Toy, Belediye Kütahyaspor Kulüp Başkanı Erdoğan Çolak, Zabıta Müdürü Alpaslan Tutar, Fen İşleri Müdürü Osman Ortaçlı, Temizlik İşleri Müdürü Ramazan Karakaya, Su ve Kanalizasyon Müdürü Serhat Muştuer, Yapı Kontrol Müdürü Memiş Özüş ve 16 kişiden oluşan farklı birimlerde görevli personel eşlik etti.

728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği