Alim Işık ' Başımıza gelmedik kalmadı'
300x250

Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Kirazpınar Mahallesi Muhtarlık Binası ve Park açılışında yaptığı konuşmada geçmiş dönemlerde yapılan hataların kendi döneminde yapılmış gibi servis edilmesine tepki gösterdi. 

Başkan Işık açılışta yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı ;  "İlk günden itibaren elektronik ihale yöntemiyle satın alma ihale sistemini başlatan Belediye Başkanının başına neler geleceğini ben biliyordum. Ve gelmedik kalmadı. 9 sene müfettiş gelmeyen Belediyeye 2 senede 15. müfettiş geldi. Şükürler olsun onlardan bir çekincemiz yok. Ama nedir bu ?

Biz buraya başka ülkeden falan gelmedik. Ben bu milletin tertemiz oylarıyla buraya belediye başkanı seçildim. Yüzde 40 oy alarak gelmiş ve yüzde 100'e hizmet etmeye çalışan, hiç kimseyi ayırmadan, hiç bir mahalleyi bana oy çıktı çıkmadı diyerek kağıt üzerine yatırmadan gecesini gündüzüne katıp hizmet eden bir ekibiz biz. Kusura bakmayın. Geçmişte yapılan hata varsa onun bedelini geçmiştekilere soracaksınız. 9 sene unutuyorsunuz, 2 ay olmuşum. Bana 9 senenin faturasını çıkarıyorsunuz. Böyle bir şey olmaz. Böyle bir yönetim de olmaz. Herkes görevini yapacak. Varsa bizim hatamız elbette ki bedelini öderiz. Ama şimdi geçmişte yapılan hatalardan dolayı biri geliyor biri gidiyor.

Daha hala ulusal medyada gündemdeyiz. Bilmem kimin kızı atanmış da... Söylesenize kardeşim bu olay 4 sene olmuş, 5 sene olmuş. Ne suçum günahım var benim. Herkes Kütahya Belediyesine usulsüz atama yapılmış diye bakıyor şimdi. Haber yapıyorsanız doğru düzgün haber yapın.  2016 da mı oldu bu, 2017'de mi oldu, başka bir dönemde olmuş işi benim dönemde olmuş gibi neden Türkiye'nin gündemine taşıyıp duruyorsunuz. Amacınız Alim Işık ile hesaplaşmaksa buyurun. Bir buçuk sene sonra seçim sandığı geliyor. Milletin önüne gideriz, hesabı orda millet bize verir.

Onun için ne olur şehrimize ve şehrimiz için çalışan her kesime sahip çıkalım. "

728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği