Ak Parti'den Zafer OSB Açıklaması
300x250

Ak Parti Kütahya İl Başkanlığı'ndan ortak bir basın açıklaması yapılarak Altıntaş Zafer Organize Sanayi Bölgesinin 2020 Yılı Yatırım Programına alınması değerlendirildi. İl Başkanı Sebahattin Ceyhun ile Milletvekilleri Ahmet Tan, Av. İshak Gazel ve Ceyda Çetin Erenler'in ortak basın açıklaması şöyle ;Görüntünün olası içeriği: 4 kişi, ayakta duran insanlar ve takım elbise

#Kütahyamız’a müjde...!
12 Şubat 2020 tarihli ve 31037 sayılı Resmi Gazete’nin mükerrer sayısında; #Kütahya #Altıntaş #Zafer Organize Sanayi Bölgemiz’in 1. etap alt yapı çalışmalarının, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığımız marifetiyle yapılması, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın imzalı onayı ile 2020 Yılı Yatırım Programına alındı.

Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sn Mustafa Varank’ı ziyaret ederek, ülkemizin, ilimizin istikbali ve ekonomisi adına büyük önem arzeden, önemli yatırımlardan biri olan #Altıntaş Organize Sanayi Bölgemiz için teşekkürlerimizi sunduk.

Ayrıca Kütahyamız’ın gelişimi, büyümesi ve ülke ekonomimiz adına büyük katkılar sağlayacak olan Orta ve Küçük Ölçekli Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi (ORKÜSAN), OSB'lerimiz ve sanayicilerimizle ilgili taleplerimizi ilettik.‬

İlimizin ihtiyaçlarına her zaman teveccüh gösteren Sayın Bakanımıza müteşekkiriz.

Bu vesileyle Kütahyamız’a desteklerini esirgemeyen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Mustafa Varank’a, yardımlarını her zaman hissettiğimiz Kütahya Valimiz Sayın Ömer Toraman ve OSB yönetimine Kütahya'lı hemşehrilerimiz adına şükranlarımızı sunarız.

728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği