AK Parti Kütahya İl Başkanı Ceyhun'dan CHP'li Özkoç'a tepki
300x250

Ak Parti Kütahya İl Başkanı Sebahattin Ceyhun, Engin Özkoç'un Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a karşı söylemiş olduğu sözlere sert tepki gösterdi ve  "Özkoç'un Gazi Meclisimiz’deki ahlaksız sözleri bir siyasi eleştiri değil, apaçık edepsizliktir." dedi. 

Ak Parti Kütahya İl Başkanı Sebahattin Ceyhun Engin Özkoç'un yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi ;

"Gazi Meclisimiz’deki ahlaksız sözleri bir siyasi eleştiri değil, apaçık edepsizliktir.

Bu hakaret yalnızca Cumhurbaşkanımıza değil, onun temsil ettiği makama ve Aziz milletimize yapılmıştır.

Devletimiz tüm dünya zalimleri ile mücadele ederken, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı’na, seviyeyi bu kadar düşürerek, sözleriyle alçakça saldıran; kendi kötülüklerini, hainliklerini adeta kusarcasına diline, kelimelerine döken, hakaret eden bu şahsı ve bunun gibi hainleri şiddetle kınıyorum.

Türkiye'nin bu haklı mücadelesinde, Ülkenin seçilmiş Cumhurbaşkanına alçakça dil uzatan CHP Genel bşk Kılıçdaroğlu ve sözcüleri,  vicdanlarda hüküm giymiştir. Sayın Cumhurbaşkanımıza karşı bu ahlak dışı ithamların sahipleri hem millet önünde, hem hukuk önünde bunun hesabını verecektir.

Ülkenin Meclisinde, seçilmiş Cumhurbaşkanına hakaret eden bir kişi, haysiyetsizdir ve onursuzdur. Bu kişi Türkiye Cumhuriyeti’nde Milletvekili olamaz!

Millet olarak birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde, Türkiye’yi zayıflatmak isteyen lobilerin, sinsi Esad destekçilerinin, terör yandaşlarının ve Türkiye’yi uzun zamandan beri karıştırmak isteyenlerin mayın eşekliğini yapan CHP Grup Başkanvekili ve sözcülerine, dış cepheyi zaafiyete uğratmak icin iç cepheyi parçalamaya çalışanlara Milletimiz asla fırsat vermeyecek ve haddini bildirecektir." 

728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği