Ak Parti Kütahya Başkanları Afyonkarahisar kampında
300x250

AK Parti Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Bölge Toplantılarının beşincisi, komşu il  Afyonkarahisar’da gerçekleşiyor. Toplantıya Kütahya’dan Ak Parti İl Başkanı Ali Çetinbaş, İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz ve partili belediye başkanları katılıyor.

AK Parti Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Bölge Toplantıları’nın beşincisi, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’nin başkanlığında Afyonkarahisar’da gerçekleştiriliyor. 20 Eylül’de başlayan toplantı, yarın son bulacak.

Bölge toplantısının birinci gününde, önceki dönemlerde başarılı belediye başkanları bilgi ve tecrübelerini, yeni belediye başkanlarıyla paylaştı. Toplantının ikinci gününde protokol konuşmaları yapılıyor ve ardından belediye başkanlarına liderlik, halkla ilişkiler, etkili iletişim, kaynak geliştirme, mevzuat, bütçe ve personel yönetimi alanında uzmanlar tarafından eğitimler veriliyor. Bölge toplantısının son gününde ise şehirlerin kendine has sorunlarının hızlı bir şekilde çözülmesi için ilgili bakanlıkların bakan yardımcıları ile kurum ve kuruluşların genel müdürleri istişare toplantısında bir araya gelecek.
 

728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği