Ak Parti heyeti Belediye Meclisine konuk oldu
300x250

Kütahya Belediye Meclisi Kasım ayı olağan toplantısı Prof. Dr. Alim Işık başkanlığında yapıldı. Meclis toplantılarına, Başkan Alim Işık’ın sosyal barışı sağlama vaadi kapsamında siyasi parti temsilcileri, eski belediye başkanları, STK temsilcileri davet ediliyor.

Belediye Meclisi, MHP İl Başkanı Ferhan Yıldırım, MHP Milletvekili Ahmet Erbaş ve CHP İl Başkanı Zeliha Aksaz Şahbaz’dan sonra Ak Parti heyetini ağırladı.  Ak Parti İl Başkanı Ali Çetinbaş, İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz ve Ak Parti Kütahya Milletvekili Av. İshak Gazel meclis üyelerine hitaben birer konuşma yaptılar.

“Cumhur İttifakı ruhu Belediye Meclisinde yaşatılsın”

Ak Parti İl Başkanı Çetinbaş konuşmasına Cumhur İttifakına vurgu yaparak başladı. “MHP İl Başkanı Ferhan Yıldırım ile 15 Temmuzdan bugüne birbirimize karşı kurduğumuz hukuk genel başkanlarımız arasında kurulmuş olan hukuktan farklı değildir.” Diyen Ali Çetinbaş “Gönlüm ister ki Belediye Meclisinde de Ak Parti ile MHP gurubu arasında da benzer bir hukuk kurulsun, kurulmuşsa da inşallah bozulmadan devam etsin ifadelerini kullandı.

Meclis üyelerine ” Hepiniz bir gün eski olacaksınız dolayısıyla ona göre kıymet vermek, geçmişi ona göre değerlendirmek gerekir. “ şeklinde seslenen Ali Çetinbaş “ Bugün geçmişle alakalı bir iş yaptığımızda geçmişe yaptığımız muamele yarın bu sıralarda sizlerin yerine oturanlar tarafından sizin için yapılabilir. Örneğin Sayın Belediye Başkanımız 1453 konutlarını teslim aldı, Belediye Hizmet binasının geçici kabulü yapıldı. Burada geçmişle alakalı bizim siyasi partimizin de onayıyla hem 1453 konutları ile alakalı hem de Belediye Hizmet Binasıyla ilgili araştırma komisyonu kuruldu. Bir şey çıkmadı demek ki Sayın Belediye Başkanımız kabulünü gerçekleştirdi. Bir eksik varsa bir hata varsa her kim yaparsa yapsın hesabını sormak sizin ve bizim boynumuzun borcu. Ama bakın Sayın Saraçoğlu döneminde Belediye Başkan Yardımcılığı yapan arkadaşlarım halen görevde, geçmiş dönemde MHP Gurubunun Gurup Başkanvekili şimdi Belediye Başkan yardımcısı, çalışanlar aynı çalışanlar. 3 dönem belediye bizim siyasi partimizdeydi. Hem Sayın İça , Hem Saraçoğlu bu şehirde yaşamaya devam eden itibarlı adamlardır.

Şehirde belediyenin çok borcu olduğu için bir şey yapamayacağının konuşulduğunu belirten Ak Parti İl Başkanı Çetinbaş “ evet borcu var ama karşılığı da var” ifadesini kullandı.  Kütahya bir şantiye ise Şantiye Başkanı Sayın Alim Işık’tır. Milletimiz hizmet bekliyor. Seçim döneminde verdiği sözleri bütün siyasi patilerden alacağı destekle ortaya koyacağına yürekten inanıyorum. Çünkü ortak paydamız Kütahya’dır.” dedi.Belediye müstecirleri ile il merkezinde yaşanan trafik sıkıntısını da dile getiren Çetinbaş, sorunların meclis tarafından çözüleceğine yürekten inandığını söyledi.

“ Kütahya ortak paydası her türlü siyasi fikrin üzerindedir”

İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz, Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık’a Kütahya’nın temsil erklerini buluşturduğu için teşekkür etti ve birlik-beraberlik mesaj verdi.  Bu buluşmaların ilimiz adına faydalı olduğunu düşündüğünü dile getiren Musa Yılmaz “ Kütahya ortak paydası her türlü siyasi fikirden, mülahazadan ve şahsi beklentilerin üzerindedir. Yapılacak iş ve işlemlerde bu prensip üzerinden hareket edersek Kütahya kazanacaktır. “dedi. “ Kütahya’ya kazandırılan her türlü hizmetten mutluluk duyarız. “ şeklinde konuşmasını sürdüren İl Genel Meclisi Başkanı Yılmaz “ her olumsuzluktan mutsuz olacağımız samimi olarak ifade ediyorum. Biz Kütahya paydasını geçmiş dönemlerde de bizzat uygulayarak hayata geçirmişiz. Kütahya’mıza yapmamız gereken çok şey var. Ortak işbirliklerimiz, projelerimiz oluyor. Dayanışma içerisinde olmalıyız. Belediye Başkanımızın Kütahya adına bizden talep ettiği her türlü imkanı İl Özel idaresi olarak, İl Genel Meclisi adına seferber etmeye hazırız. Yeter ki Kütahya’mızı 1 cm yukarıya çekebilmek için orada bir hizmetimiz bulunsun. Kütahya artık daha fazla siyasi tartışmalardan ziyade hizmet bekliyor. “ ifadelerini kullandı.

“ Terörün kökünü kazıyacağız”

Ak Parti Kütahya Milletvekili Av. İshak Gazel de konuşmasında Türkiye’nin terörle mücadelesine vurgu yaptı.  “Ülke olarak çok önemli bir sürecin içerisinde geçiyoruz. Türkiye dünyada en büyük mücadeleyi vermiş, bunun karşılığında en büyük kayıpları yaşamış ve bunun ötesinde teröre karşı en büyük başarıları da elde etmiş ülkedir. “ diyen İshak Gazel “son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar ülke olarak terörle mücadelemiz devam edecektir”  ifadesini kullandı.

TBMM’de Kütahya adına yürüttüğü çalışmalar hakkında da Belediye Meclisi üyelerini bilgilendiren Milletvekili İshak Gazel,  Zafer OSB çalışmaları, Tarım potansiyelinin üst seviyelere çıkarılması için yapılan çalışmaları, Jeotermal OSB,  Turizmi geliştirme çalışmaları, Gençlik Spor çalışmaları, Bor madenine dayalı üretimin geliştirilmesi yönündeki çalışmaları diğer Kütahya milletvekilleri ile birlikte yürüttüklerini ifade etti.

“Kütahya’yı istikbalin şehri de yapmalıyız ”

İshak Gazel “Kütahya Belediyesinin Kütahya adına yapacağı tüm projelerin tamamına biz de paydaşız.  Bakanlıklarla ilgili diyalogların sağlanması konusunda ne yapılması gerekiyorsa yapmak mecburiyetindeyiz. Çünkü burada bir Ak Partili, MHP’li, CHP’li olarak değil Kütahyalı olarak duruyoruz. Kütahya bizim ortak paydamız. Bu bu payda için ne yapılması gerekiyorsa yapacağız.  Kütahya’mız Türkiye’mizin bir incisi, Kütahya İstiklalin şehri. Kütahya’yı hep beraber istikbalin şehri de yapmalıyız. Gün kısır döngülerle kavga etme günü değildir. Gün birlik ve beraberlik içerisinde Kütahya için bir şeyler üretme günüdür. “ dedi.

 

728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği