Ahmet Tan muhalefete meydan okudu
300x250

Kütahya'daki yatırımlarla ilgili muhalefet tarafından asılsız ithamlarda bulunulduğunu söyleyen AK Parti Kütahya Milletvekili Ahmet Tan, istihdam sorununu aşmak için şehrin dört bir yanını OSB’lerle donattıklarını, hastane inşaatının devam ettiğini ve 10 bin kişilik stadın 90 güne hazır olacağını ifade etti. Yeni Kütahya Gazetesinin haberine göre Milletvekili Ahmet Tan; “Muhalefet buyursun sosyal medya hesaplarından Kütahya’da arzu ettikleri ve ihtiyaç duydukları ne varsa yayınlasınlar. Hodri meydan” dedi.

AK Parti Kütahya Milletvekili Ahmet Tan, Yeni Kütahya Gazetesinden Cansu Aydemir'e 18 yıl boyunca Kütahya’da yapılan yatırımlar hakkında açıklamalarda bulundu. Muhalefetin söylemlerinin aksine hizmetlerine aralıksız devam ettiklerini kaydeden Tan, istihdam, sağlık ve sporun gelişmesi için AK Parti sürecinde yapılan tüm çalışmaları sıraladı.

HER TARAFI OSB’LERLE DONATTIK

Kütahya’da önemli hizmetlere imza atmış bir partiye mensup olduklarını kaydeden Ahmet Tan, dolu dolu bir 18 yılın geçtiğini vurguladı. Tan; “Şu an muhalefet Kütahya’yı köye çevirdiniz söylemlerinde bulunsa da, bu ithamların aslının olmadığını onlar da biliyor. Muhalefet buyursun, sosyal medya hesaplarından Kütahya’da arzu ettikleri ve ihtiyaç duydukları ne varsa yayınlasınlar. Hodri meydan. İşsizlikle alakalı fabrika derlerse biz altyapısını organize sanayi bölgesi ile aşmaya çalışıyoruz. Kütahya’da bizim dönemimizde iki tane OSB doldu. İnşallah Zafer OSB de devreye giriyor. İlk yatırımcı parselini aldı ve sözleşmesini yaptı. Tavşanlı OSB ve Gediz OSB doldu büyüme alanı ilan edildi. Simav’a jeotermal seracılıkla ilgili OSB kurmaya çalışıyoruz. Altyapısını hazırladık. Bizler işsizliğe çare bulabilmek için her tarafı OSB’lerle donattık” açıklamasında bulundu.

HASTANE BİR BUÇUK SENEYE HAZIR

Milletvekili Tan; Şehir Hastanesi ile ilgili de çok büyük algıların oluşturulduğuna dikkat çekerek; “Şehir Hastanesinin modeli yap işlet. Yani devlet ihalesini yaptı. Özel sektör bunu yapıp devlet ile birlikte işletecek. Devletin Şehir Hastanesinde bir kuruşu yok. Ama seçim dönemlerinde muhalefet bizi bir hayli eleştirdi. Hâlbuki ihalesi gerçekleşmiş bir yatırımdı. Ancak, yatırımcı finansman zorluğu çekince yatırımlarını durdurdu. Ekonominin de düzelmesiyle hastane ikinci üçüncü kata doğru çıkıyor. Bir ya da bir buçuk seneye hastanemiz tamamlanacak” şeklinde konuştu.

STATTA SON RÖTUŞLAR YAPILIYOR

Son olarak, halk arasında uzun süredir eleştirilere maruz kalan stat hakkında da açıklamalarda bulunan Ahmet Tan; “Stat ile ilgili bir takım polemikler yapılmaya çalışıldı. Stat, Kütahya açısından tabi ki önemli. Peki, bu depreme dayanıksız yapıyı gerçekten yıkmasa mıydık? Yarın bir gencimizin burnu kanasa hesabını kim verecek. 3-4 aya inşallah stadımız bitecek. Birinci kısım ihalesi gerçekleşti. İkinci kısım ihalesi ise şu anda yapılıyor. Herhalde 90 gün bir bitirme süresi verirler. 10 bin kişilik, 4 tarafı da kapalı bir stat olacak. Son rötuşlar yapılıyor. Kütahya’da siyaset uğruna bazıları; ‘Stadı yıktınız yenisini yapmayacaksınız’ gibi söylemlerde bulundular. Yeni dönemde stat yapılınca bunların cevapları verilecek” diyerek sözlerini tamamladı.

728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği