Ahmet Erbaş'tan büyük tanıtım projesi
300x250

Milliyetçi Hareket Partisi Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, partisinin düzenlediği 2019 yılı değerlendirme ve istişare toplantısına katıldı. 

Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, partili belediye başkanları, İl Başkanı Ferhan Yıldırım, İlçe Başkanları ve parti yöneticilerinin katıldığı toplantıda konuşan Milletvekili Erbaş, 2019 yılı içerisinde TBMM ve Hükümet nezdinde Kütahya için yaptığı bazı çalışmaları anlattı.

"Gecemizi gündüzümüze katarak Kütahya için çalışıyoruz" diyen MHP Milletvekili Ahmet Erbaş, kendisi tarafından başlatılan ancak herhangi bir siyasi anlayış gütmeden tüm Kütahya tarafından benimsenerek desteklenen "Kütahya Seni Bekliyor" Projesi ile 25 milyon insana ulaşıldığını bildirdi. Kütahya'nın tanıtım eksikliğini hızlı bir şekilde gidermek için yeni projeler peşinde olduğunu belirten Milletvekili Erbaş, Çavdarhisar ilçesinde bulunan Aizonai Antik kentinin dünyaya tanıtılması gerektiğine vurgu yaptı ve bu konuda yaptığı girişimleri anlattı. Türkiye Cumhuriyeti tarafından 2019 yılının Göbeklitepe yılı ilan edildiğini ifade eden Ahmet Erbaş, Şanlıurfa'nın bu çalışmadan sonra 3 milyon turist ağırladığını, benzer bir çalışmanın da Aizonai Antik kenti için yapılabileceğini belirtti. Kendisinin Cumhurbaşkanlığı ile Kültür ve Turizm Bakanlığı nezdinde girişimlerde bulunduğunu söyleyen Milletvekili Erbaş, siyasiler başta olmak üzere tüm Kütahyalıların bu yönde uğraş vermesini istedi ve "2020 yılının olmasa da 2021-2022 ya da 2023 yılının mutlaka Aizonai yılı ilan edilmesi için çalışalım" dedi. 

( MHP Milletvekili Ahmet Erbaş'ın açıklamalarını habera ait fotoğrafa tıklayıp izleyebilirsiniz )

728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği