Ahmet Erbaş ' Türkiye'nin ve Cumhur İttifakının sigortasıyız '
300x250

Milliyetçi Hareket Partisi Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş yaptığı kısa değerlendirmede" 14 Mayıs seçimlerinin sonuçları gösterdi ki partimiz hem Türkiye Cumhuriyetinin hem de Cumhur ittifakının sigortası konumundadır. Seçim sonuçlarının ülkemize, milletimize ve Kütahyamıza hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi. 

 

Ahmet Erbaş 1996 Yozgat Yerköy doğumludur.  1992 yılında Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesi’nden mezun oldu. Üniversite eğitiminin ardından T.C. Başbakanlık Devlet Arşivi Genel Müdürlüğü’nde uzman olarak çalışma hayatına başladı. Sırasıyla T.B.M.M’de Milletvekilliği Danışmanlığı, T.C. Başbakanlık Halkla İlişkiler Müşavirliği, T.C. Ulaştırma Bakanlığı Müşavirliği, T.C. Sağlık Bakanlığı Başdanışmanlığı, T.C. Sağlık Bakanlığı Eğitim Uzmanlığı ve T.B.M.M MHP Divan Danışmanlığı yapmıştır. Ahmet Erbaş ayrıca özel sektörde de Bursa’da faaliyet gösteren B.M.C ve C.M.C üretimi yapan İDAY Kimya’nın, Dokuzonbeş A.Ş.’nin ve Tülsan Ltd. Şti.’nin Yönetim Kurulu Üyesidir. Ayrıca K.K.T.C’de faaliyet gösteren Akdeniz Karpaz Üniversitesi Mütevelli Başkan Vekili’dir. Geçtiğimiz dönemlerde Tekvando, Bowling ve Dart Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeliği de yapmıştır.

Ahmet Erbaş, 24 Haziran 2018 tarihinde yapılan 27. dönem milletvekili seçimlerinde ve 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılan 28. dönem milletvekili seçimlerinde MHP Kütahya milletvekili seçilmiştir. 

728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği