Ahmet Erbaş '' Kütahya'da doğmak mı önemli Kütahya için çalışmak mı ? ''
300x250

Milliyetçi Hareket Partisi Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, yaklaşan seçimler öncesi Kütahya'daki basın mensuplarıyla bir araya geldi. İl Başkanı Selçuk Alıç, MErkez İlçe Başkanı Ayhan Toy ve parti yöneticilerinin de katıldığı toplantıda 5 yıllık çalışmalarını kısaca değerlendiren Milletvekili Erbaş, 14 Mayıs'ta yapılacak seçimler için 1 oy Erdoğan'a 1 oy MHP'ye çağrısı yaptı.

 

Kütahya'da doğmak mı önemli Kütahya için çalışmak mı.

Seçildikten sonra halkı unutan ve seçimden seçime vatandaşın ayağına giden bir milletvekili olmadığını ifade eden Ahmet Erbaş " 2018 seçimlerinden sonra Kütahya'nın köylerinin büyük bir çoğunluğuna gittim. Pandemi olmasaydı tüm köylerimizi gezmiş olacaktık.Sadece haftada bir gönderilen Cuma mesajlarıyla milletvekilliği yapılmayacağını göstermek adına her fırsatta vatandaşımızın yanında olmaya gayret gösterdim . Seçimlerden sonra Şaphaneye 17 kez girmişim. 90'dan fazla Tavşanlı’ya gitmişim. Hani bazen duyuyoruz Kütahyalı değil diyorlar. Kütahya'da doğmak mı önemli Kütahya için çalışmak mı. Zamanı gelince Kütahya için masaya yumruk vurmak mı önemli.. TBMM kürsüsünden 40'a yakın konuşma yapmışım. Kürsüde geçen zaman açısından değerlendirildiğinde Kütahya milletvekillerinin toplamından fazla süre Kütahya'yı konuştum. Defalarca komisyon toplantılarında yalnızca Kütahya'yı konuştum. Gün geldi Ilıca kavşağını, gün geldi Yoncalı'yı, Cevizdere'yi, Ömerler'i TBMM'de gündem ettim. Son yapılacak toplantı öncesi dahi Kütahya için söylemediğiniz birşey kaldı mı diye tekrar Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcilerini tek tek aradım. " dedi.

 

 

MHP olarak Kütahya'da güçlü bir desteği hak ediyoruz

Bundan önce olduğu gibi seçim sonrası siyasi parti rozetini çıkararak, bizden sizden ayrımını yapmayacaklarını ifade eden Milletvekili Ahmet Erbaş "Seçimlere 3 gün kaldı kin ve nefrete dökmeden siyaset yapıyoruz. 14 mayısta rozeti çıkarıp milletin bize verdiği görevi yerle getireceğiz. Kütahya için çalışacağız. Aynı gemin in içinde aynı mücadeleyi yapıyoruz. Kütahya için taşın üstüne taş koyan herkese teşekkür ediyorum. Bizim tek amacınız Kütahya için ne yapabiliriz. Kütahya çok güzel şeyleri hak ediyor.  Sorunları halının altına süpüremeyiz. Liste kavgası olmadan adaylarını tespit eden nadir partilerden biriyiz. 5  adayımızla birlikte elimizi taşın altına koyduk. MHP olarak olmazsa birinci önceliğimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın seçilmesi. Hedefimiz Cumhurbaşkanımız Erdoğan'ı destekleyen iller arasında ilk 3'e girmek. İkinci olarak da  54 yıllık MHP tarihinin en yüksek oyunu almak istiyoruz. Onun için bir oy Erdoğan'a bir oy MHP'ye diyoruz. Bunu hak ettiğimize inanıyoruz.  Kütahya ve Ahmet Erbaş ile ilgili 5 yılda 4800 defa haber oldum. Hiç biri kendi menfaatime değil. Biz Kütahya'da müteahhitlik yapmıyoruz, kamu kurumlarında iş takibi yapmıyoruz, yakınlarımıza makam mevki talebimiz yok.  Bizim tek derdimiz Kütahya. Seçimlerin kardeşlik duygusu iç nde geçmesini diliyorum. Bu göreve fazlasıyla talibiz. Kütahyalılardan bizi daha güçlü şekilde meclise göndermesini istiyoruz." ifadelerini kullandı. 

Emet ve Hisarcık Türkiye’nin örnek ilçeleri olmalı.

MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, Emet ve Hisarcık ilçelerinin Bor madeni nedeniyle ihya edilmesi gerektiğine vurgu yaptı.  "Dünya bor piyasasını elimizde tutuyoruz. 1.3 milyar dolar bor ihracatımız var. " diyen Ahmet ERbaş " İhracat edilen madenin büyük kısmı Emet Hisarcık İlçemizden çıkarılıyor. Dünyanın neresinde olursa olsun böyle bir ihracat rakamı yapan İlçe belde abad edilir . Maden payı olarak belediyelere verilen para, ki bu belediyeler 900 bin TL Hisarcık, 400 bin TL Emet. Bu parayla iki İlçe bir araya gelse ancak bir traktör alabilir. Bu çok komik rakam . 1.3 milyar dolarlık ihracata karşın hem Eti Bor çalışanlarına prim vermeleri gerekir, hem de bu iki şehrin kalkındırılması gerekir. Yol olarak altyapı olarak su, elektrik çalışmaları olarak Emet ve Hisarcık Türkiye’nin örnek ilçeleri olmalı. Bütün organize bölgelerinde 600 milyon dolarlık ihracat yapılırken bu iki ilçemizdeki madenlerden 1.3 milyar dolar ihracat yapılıyor." açıklamalarında bulundu. 

 

 

728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği