Adalet Bakanı Bekir Bozdağ Kütahya'ya geliyor
300x250

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ,1 Temmuz Cuma günü Kütahya’ya geliyor. Bakan Bozdağ,  Adalet Sarayı Binasının temel atma törenine katılacak.

PAZARTESİ GÜNÜ AĞIRLAYACAKTIK
Milliyetçi Hareket Partisi Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş Adım Adım 2023 İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma toplantılarında yaptığı konuşmada “Adalet Bakanımız Sayın Bekir Bozdağ’ı pazartesi günü ağırlayacaktık. Ancak Bakanlar Kurulu nedeniyle ertelemek durumunda kaldık, inşallah Temmuz ayında kendisini ağırlayacağız” açıklaması yapmıştı.

KÜTAHYA YENİ ADLİYE BİNASINA KAVUŞUYOR

2023 yılında hizmete gireceği belirtilen Yeni Adalet Sarayı Binası 25 bin 302 metrekarelik kullanım alanına sahip olacak. Kapalı kullanım alanı 25 bin 392 m2 yatırım bedeli 100 milyon TL olan Kütahya Yeni Adliye Binası Adli destek ve mağdur haklarının korunması kapsamında, çocuk, kadın, yaşlı, engelli gibi kırılgan gruplar için hayata geçirilen adli görüşme ve gözlem odalarına, yargısal işlemler için adliyeye gelen avukat ve vatandaşlara yönelik, kafeterya, kütüphane, bebek bakım odaları, PTT ve Banka Hizmetleri gibi sosyal donatılarla projede yer ayrılmıştır. SEGBİS, arabulucuk ve uzlaşma odalarına da yer verilen proje, mahkemelerin iş yükünün de azaltılması hedefleniyor.

728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği