Açık Hava Sinema Günlerinde Bu Hafta
300x250

Kütahya Belediyesi Ahmet Yakupoğlu Kültür ve Sanat sezonu kapsamında son yılların en başarılı yapımlarından olarak kabul edilen  bir filmi daha gösterime sunuyor. Açık Hava Sinema Günlerinde “Göklerdeki Kahraman Hürkuş” filmi sinemaseverlerle buluşacak.

23 Temmuz Perşemde akşamı saat : 21:00'de başlayacak sinema etkinliğine gelen vatandaşların Covid-19 salgını sebebiyle vücut ateşleri Belediye ekipleri tarafından ölçülecek, ayrıca vatandaşlar maske takmaları konusunda uyarılacak.

Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık " Kütahya'mız sahip olduğu doğal güzellikleri ve tarihi geçmişi ile sanatın merkezi halindedir. Kültürümüzü yaşatabilmek, şehrimize ait bir sanat ve sanatçıları ortaya koyabilmek amacıyla başlattığımız Kültür Sanat Etkinliklerine Koronavirüs nedeniyle yeni bir düzenleme yaptık ve insanlarımıza yeni sosyal etkinlikler yaşatmak için başlattığımız faaliyetlerden biri de "Açık Hava Sinema Günleri" projesi oldu. Pandemi nedeniyle gösterimlerimiz kurallara uygun olarak gerçekleşiyor. Kontrollü gösterimlerimiz devam edecek” dedi ve sinemaseverleri açık hava sinema günlerine davet etti. 

728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği