30 AĞUSTOS OSB 2 MİLYON METREKARE DAHA GENİŞLİYOR
300x250

Kütahya Belediye Meclis kararı ile 2 milyon m² genişleme imkanına kavuşan 30 Ağustos Organize Sanayi Bölgesi yönetimi, Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Başkan Yardımcıları Abdullah Damcı, Ömer Köse, Ertuğrul Cevahir ve meclis üyeleri ile bir araya geldi.

Kütahya Eskişehir Karayolu üzerinde yer alan ve 2.5 milyon m² alana sahip 30 Ağustos Organize Sanayi Bölgesi, Kütahya Belediye Meclisinden çıkan karar ile 2 milyon m² daha büyüyecek. Toplamda 5,5 milyon m² alana sahip olacak 30 Ağustos OSB yatırımcıların ilgi odağı olmayı sürdürüyor.

Bir 17 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

30 Ağustos OSB Başkanı Salih Çetiner ve yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık ile bir araya gelerek, yapılan hizmet için teşekkür ettiler.

Yapılan yatırımların Kütahya adına önemli olduğunu vurgulayan Başkan Işık, yapılan hizmetin hayırlı olmasını temenni ederek, 30 Ağustos OSB’den gelen talebin yerine getirilmesinden memnuniyet duyduğunu söyledi. Başkan Işık; “Meclis üyelerimiz, komisyon üyelerimiz ve müdürlerimizin de emekleri ile bu noktaya gelindi. Eskişehir tarafından Kütahya giriş sağlı sollu şehrimizin sanayi tesisleri ile donanmış bir bölümü olacak. Orta ölçekli sanayi sitesi, 30 Ağustos OSB’nin bitişiğinde 1 milyon 150 bin m² alana yerleşecek 1600 iş yerinin olduğu ve birinci etabının ihale sürecinin başladığı bir küçük sanayi sitemiz başlıyor. 525 hemşehrimiz oraya talepte bulundu. Emeği geçen herkese bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği