30 Ağustos Ortaokulu yıkılıyor
300x250

Kütahya Belediyesinin Ulu Camii çevresinde başlatacağı restorasyon ve düzenleme çalışmaları kapsamında 1937 yılında yapılan 30 Ağustos Ortaokulu binasının yıkımına başlanıyor.

Mülkiyeti Kütahya Belediyesine ait 30 Ağustos Ortaokulu binasının kendi enkazından çıkacak ekonomik değer ifade eden malzeme ve hurda karşılıı yıkımı, temelinin tamemen sökümü, molozunun temizlenmesi ile yıkım yapılan alanın çakıl ile doldurularak düzeltimesi işi ihaleye çıktı. 36 bin 750 TL muhammen bedelle yapılacak yıkım işine ilişkin ihalenin 31 Mart Perşembe günü gerçekleştirileceği bildirildi.

Bir 2 kişi ve şunu diyen bir yazı 'ZANAAT ÇARŞISI PROJESİ (30 AĞUSTOS .Ã.O) Proje Başlangıç Tarihi: 02.08.2021 Ulucami çevre düzenlemesi kapsamında mülkiyeti Belediyemize geçen 30 Ağustos L.Ã.O. alanında inşa edilecek İş Merkezi Projesi kapsamında mında peyzaj düzenlemeleri yapılacak ve otopark alanları oluşturulacaktır. Mimari Avan Projeler hazırlanmış olup Kurul tarafindan onaylanmıştır. Uygulama projeleri hazırlanmaktadır.' görseli olabilir

30 Ağustos Ortaokulunun yıkılması ile boşalacak olan alana yeni bir iş merkezi yapılarak, Ulucami iş merkezinde faaliyet gösteren esnafların buraya taşınması öngörülüyor. 

728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği