25 YILLIK CAMİİ’NİN TAPU SORUNU ÇÖZÜLDÜ
300x250

Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK, 25 yıldır tapusu alınamayan Zafertepe Camii’nin tapusunu, Zafertepe Camii Derneği Başkanı Nail ARI’ya teslim etti.

Zafertepe Camii Derneği Başkanı Nail ARI ve yönetim kurulu üyesi Mehmet GERENLİ’yi makamında kabul eden Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK, yıllardır çözülemeyen bir sorunu daha çözmüş olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

Hizmetlerinin hayırlı olmasını temenni eden Başkan IŞIK, "Dernek yöneticilerimiz yaklaşık 3 ay önce buraya gelerek bizi ziyaret etti. Söz konusu ziyarette Zafertepe Camii’nin tapusunun olmadığını ve bundan dolayı da aboneliklerde sorun yaşadıklarını dile getirmişlerdi. Bundan yaklaşık 25 yıl önce Kütahya Belediyesi tarafından yaptırılan camiinin çeşitli nedenlerden dolayı tapusu alınamamış. Bizde bu kapsamda gerekli çalışmalarımızı hızlı bir şekilde yaparak vatandaşlarımızın mağduriyetini giderdik. Artık hemşehrilerimiz 3 bin 192,76 m2’lik arsa üzerine yapılmış olan ve Kütahya Belediyesi’nin tam hissi olan camimizde gönül rahatlığıyla ibadetlerini yapabilirler. Hayır ve hizmet nasip işidir. Rabbim kime nasip ederse o buna vesile olur. Hizmetlerimizin şehrimiz ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Ziyarette Dernek Başkanı Nail ARI, Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK’a katkı ve desteklerinden dolayı teşekkürlerini sundu.

728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği